Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate pravo na reklamaciju, u prijevodu jeb.ite se. :)
Pa nek dodju u 18h izmeriti temp
Štedite nemojte jest - što bi reko ministar Bahilj haha najjača izjava ikad.
Grlee mee rukee promrzleee,šapćeš mii hladno jee ugrij mee
DRVA I ŠPORET!
Prate vremensku prognozu pa dođu onda da vide kakva je temperatura.
Mislim da je sad i podnosljivo nema minusa jos uvijek, ali sta ce biti kad dobro zahladni. Pa ima da ljudi, koji zavise od njih da se smrznu, pored uredno placenih racuna.
Pa ako zahladni valjda ce pojacati,sto je logicno zar ne
Pa da vjerovatno ce pojacati, ali pretpostavljam da to opet nece biti dovoljno. Ljudi se vec odavno zale ali bezuspjesno, vidjeli su da mogu naplatiti i iskoristi a hocel zadovoljiti, to je manje bitno.
Meni uopce nije hladno, evo u sorcu hodam po kuci
Pusti suplju pricu, taman taj "dvosatni prekid" nek bude20% smanjen racun. Malo logike i matematike za promjenu ne bi bilo na odmet.
Ako ne grije pozovite nas, mi ćemo doći hahahaa
Stari recept ,ako hoćeš da se ništa ne uradi formiraj komisiju.
Banda i bagra iz kantona i toplana. Nemoj im platiti i drugi dan će ti doći da režu cijevi, a to što ne griju to nije problem nit njihova briga
haha ahah grije te komšo :D Ti kažeš ' pa komšo plaća to što grije ' a oni će njemu, nema veze i ti mora da platiš hahaha
Upravo to. Samo batina tu radi jaro ništa drugo, pa podsjetiš dotične kako ih je babo pritkom po selu ganj'o.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
cuj, bitno je da na vrijeme stigne racun a za ostalo .ebite se
Račun nikada kasniti neće :D Al' fakat, jedino što ne kasni u ovoj državi :D
i ako te tuze zbog duga budi siguran da istitucije brzo i efikasno obavljaju svoj posao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma do instalacija je sve :P Samo su te instalacije bile i 1984 kod vecine zgrada a i sve godine poslije... Najbolje je da proglasite zakonom da je sobna temperatura 10 stepeni :D
Koji idiotski sistem. To samo kod nas može.
sta sa ovim raditi ? grijanja nema kako treba vec mjesec dana
evo ja se umotala u deku, na nogama dva para debelih carapa i slusam od psihoaktiv trip-a "eeee, al je al je 'ladno, al je 'ladno, al je al je 'ladno"