Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato sam i rekao monstruma. kako drugačije nazvati lika ko opravdava lika koji je osuđen NPR osuđen za Ahmiće. razliku između ustaša, a i četnika možeš pronaći u srušenim vjerskim objektima gdje ste vi bili, a gdje je ARBIH. vi ste jedini teroristi u ratu, ako može da se bude. i kakve veze mi imamo sa Boko Haramom ili sličnima. ko njih podržava i opravdava? šta ćemo reći za 100 hiljada ubijenih iračana, palestinaca koji su ubijeni od tih miroljubivih evropljana.
Đikan uvijek ostaje đikan, narod koji će nestati u narednih 100 godina, svi na Balkanu su spremni da pokrenu rat protiv njih.
Srećan dan šehida svima koji slave ovaj praznik.
Eno psihijatrija prazna.Ljudi posla nemaju
Svaki praznik se čestita. Izgleda da te Otac i Majka nisu naučili elementarnoj kulturi magarac jedan !!!
Hebem vam mater srbočetaljskođikanskozaostalu.
Tijela sehida ne propadaju, opcepoznata cinjenica u islamskoj vjeri. Zasto niko od ucenih ne odgovori zasto su propala ova tijela? Da li su sehidi zapravo?