Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sijedi sluga iz SBB bice uskoro najpoznati u Sarajevu,cak poznati i od onoga rahmetlije sto je cistijo cipele doskora....
Da su tebi tvoju suprugu ubili doktori koji su je pogresno ljecili godinu dana a ti digo kredit i poslo je u gradic Koprivnica i za 5 minuta joj nasli rak 4 stepen i umre za mjesec dana, ko zna mozda bi i ti bio kao ja bio tamo. Inace sam apolitican. Da ti vlast uzme tvoje plate "zakonski" - tko zna mozda bi i ti bio tamo. A i da sam Miso nebi me bilo stid. Posteno je zarađivao za život. Ako ti je dobro uzivaj. Meni NIJE.
a uskoro na red dolazi i pitanje održavanja gej parade u Sarajevu. čekamo vas
A u naslovu Sarajevo napisano malim slovima. ovo je očigledno neki novinar što je sišao sa Bjelašnoice sa 4.razreda osnovne.
Bjelašnice*
Sve kontam, kontam i skontao sam lik koji je svaki dan sa nama na protestima Mensur se zove ima kafic u Sarajevu a ima i Hostel pa se nesto pitam sta to njemu fali pa je izasao na proteste.Kaze mi jaran kad je SSFestival da razvaljuje od posla a ne izdaje fisk. racun e je..m ti ovakvu drzavu
hahahah opet prdonciceva gamad bila na ulici