Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah jbt zamisli SDA izgubi Ilijaš. Propali totalno
Predsjednik Izborne komisije, rođak od aktuelnog načelnika. Šta dalje da pričamo??
Pokrali su vas bolan ,SDA medvjedi neznaju ništa nego krasti
20 godina SDA vlada u Ilijasu.Tesko je sad da neko drugi dodze.Zaduzili i pokrali mnogo toga.Nekada je ilijas imao najljepse parkove sad nam zgrade prave tu.Hvale se da su setaliste i trznicu napravili nikakve dobiti od toga.Poceli neko drvece sadit samo Bog zna koliko ce i to izaci.Asvaltirali puta do Njemacke kad bi sastaviili doduse nekog tanjeg jer pojedini putevi su vec propali.U ilijasu dragi moji oni su se dobro uhljebili i nema te stranke koja bi njih mogla skinut s vlasti.
Amare STAVI MASKU PREKO NOSA!!!!
Govorim mjesecima ko su i sta su munafici,lopovi,ulicari ali pobijedicemo akobogda Insallah ko za njih glasa proklet bio.kakire ostani jos predsjednik sda jer vodis ih u nestanak abd INSALLAH.SF SN☝️☝️☝️
Sad kad skoci broj nevazecih listica zna SDA kako se to radi....
Propadoše tenderi i talovi Fazlića samo od Arapa AK je uzeo 50 hiljada i omogućio im da nemoraju vaditi građevinske dozvole. Akif , Meliha , Velid , Mahir I drugi njihovi poltroni su od korupcije za građevinske dozvole i druge nezakonite pogodnosti kasirali više od 10 milona KM.
Sad ce aljosa da nabavi dva do tri ďaka glasova nesikirajte se
Uvijek se broje svi glasovi. Proglasiš se pobjednikom, pa kad zapne svi lopovi. Sačekaj zvanične rezultate CIK-a. a nemoj skupljat raju po ulici.
NIP narkomani i poltroni samo je regularno i posteno tamo gdje je protivnik priznao poraz a vamo cemo nasilu i kradzom hlasova ako treba, najbolje to znaju aljosa i konakovic to im je bio posao i u bivsoj stranci oni su to najbolje radili svako ko je ipucen u sarajevo zna sta je bio zadatak campare i konakovica
Prvi put sinoc sam osjetio da je BiH pobijedila, hvala Vam svima sto ste izasli na izbore. Hvala Vam sto cemo nam mozda Bogic Bogicevic biti gradonacelnik Sarajeva.
Ustashe i chetnici za sve krivi
Malverizacija - sinonim za SDA
Lopovluk, pokusavaju na sve nacine da izbjegnu poraz, od pravljenja nevazecih listica od onih koji su u korist protukandidata, do gubljenja vreca sa glasovima na putu do ilijasa (kao da putuju iz banglasesa)... ali narod se dize, nece ovo proci!!!
Treba poćeti hapsiti ove zlotvore iz Ilijaša i treba provjeriti diplomu Velida Fazlićai još nekih uposlenika u Ilijaškoj opštini jer SDA je praksa da zapošljavaju sa neorgonalnim (kopiranim) diplomama.
Evo ga Bosanski Tramp prikazo se u Ilijasu