Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li se ko je pozvao ovaj narod? A Fadilu za svaki slučaj jebbbem majku. Da se ostali nosioci vlasti ne naljute, jebbbem i njima.
Pa naravno da nema vakcina, kad su podijeljene genetski predodredjenim DIF-ovcima, ovaj pardon NiP-ovcima. Ali dobro je da narod vidi sa kim ima posla.
Cekam samo da opet cujem SDA bagru koja optuzuje kanton dok drze federalni i drzavni nivo, i jos dok optuzuju Vucica kako koristi bh gradjane koji "ne mogu proci iapod 300KM za vakcinaciju u Srbiji 😂😂"
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
cirkus od drzave 😂😂
Cekam samo da opet cujem SDA bagru koja optuzuje kanton dok drze federalni i drzavni nivo, i jos dok optuzuju Vucica kako koristi bh gradjane koji "ne mogu proci iapod 300KM za vakcinaciju u Srbiji 😂😂"
gradjani glavnog grada jedne drzave idu u selo bajina basta na vakcinaciju jer u glavnom gradu nema vakcina. Ekvivalent je da beogradjanin dodje u opcinu ljubinje u krs i kamen da se vakcinise
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bilo bi cudno da su nabavili vakcine, lopovska posla kao i do sada . Samo sto je zalosno sto se uvijek glasa za njih .
Jos tuznije je sto ce ovi jadni metuzalemi za koju godinu ako budu zivi glasati opet za baketa i njegovu kompaniju …
Strašno, jadni ljudi
Isto ko ovce u toru. E moj bosnjo hoces se ikad opametiti. Tesko
Hahahhahahahahahahha idi ba kuci kakva vakcinacija
gdje mi zivimo...
gdje mi zivimo...
Zbog čega se vakcinišu??? Bolje pojesti jedan paradajz i bog te veselio
A Vranić se smije i sve hrokće,Kaze nisma ja nadlezan hajahahaha
Enes Čenga iz medIT-a i njegova jaranica Seka sabotiraju proces... To pričam od samog početka... em softver NE valja, em namjerno muče ljude netačnim porukama na Viber (ako je uopšte dobiješ)... politički sukobi na račun procesa vakcinacije
HOCE LI IKAD IKO U OVOJ DRZAVI ODGOVARATI ZA LAZI I NERAD
Bosna je smece od drzave. Nema gore drzave na svijetu. Od svih drzava na svijetu ja bas moram iz ove poticati.
E moj narodee
ovi sto lete da s3 vakcinisu su isti oni st8 su hrlili Torabiju. bas me interesuje kako se ounee kapaciteti na srcanom odjeljenju na kcusu
Ma da, jučer šest članka Mutap - Memić i taman se zabrinem šta ćemo mi FGR danas žvakati za ručak, kad ono eto spasa - Revakcinacija. Sutra očekujem malo Fadilovih obećanja za doručak, za ručak malo hastahane a za večeru bi moglo i malo ugroženosti hadžiface-a. A prekosutra kreće ponovo sapunica Mutap Memić u režiji g-đe Tadić - i tako svi Vučići siti a i magarci (tj. Bošnje) na broju.