Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je osnivan zavnobih riječ bošnjak je bila nepoznanica, bili su muslimani.... Ali neki hoće na silu ta proture nešto
Srbohrvatima pase samo se vratiti nekoliko godina u proslost da nebi slucajno pronasli da su Hrvati samo bili Crnci Madjarima, a Srbi Turcima.
Danas bio praznik do Lapišnice, mi sa Buloga gledali svoja posla. Ja klao krmad!
A sta Praljak na sve ovo veli?
Proputovao sam po svijetu, vidio,dozivio neke stvari i mogu komotno sada reci da nema glupljeg naroda od naroda s balkana a posto sam bosanac odgovorno tvrdim da nema glupljeg naroda od ovog sto zivi u BIH. Problem kod ovog naroda je sto ce svoj kvalitet zivota baciti pod prag samo da bi velicao svoje zastave i historiju. To politicari fantasticno koriste, dok je ovaca bit ce vune. Samo deri.
svi trzni centri rade, inspekcije nigdje...izrabljivanje...pa ako je praznik, praznik je svima
Zašto iznosite neistine pa ZAVNOBiH uopce ne spominje Bošnjake , zašto iskrivljujete činjenice???
Ni Isus Hrist ne spominje Srbe i Hrvate, pa to vama ne smeta da budete hriscani.
@malboro Znači vama je ZAVNOBIH na razini religije? OK pa mozete to tako braniti, ali to znači vi niste postojali u ti vrijeme ali vam se sviđaju vrijednosti tog događaja. Čudno da volite režim koji vam je 50 goduna uskracivao pravo na identitet.
U Islamabadu proslavljen Dan državnosti BiH PHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
nek je i tebi sretan,znam da krisom slavis
@irfoni a ukinuli komentare na taj clanak eeeeeeeee
jel iko primjetio grešku u naslovu? najzanačajniji...REPORTED
eh sad klix ispravio, pa ja tu riječ nisam ni napisao nego kopirao sa naslova!
Koga je rastao i skolovao se u miru i ljepoti ove nam BiH u lijepa vremena 1960-1980 slavice ovaj dan kao najveci praznik. Posljeratne generacije nemaju predstavu sta je i kakva je BIH tada bila nego sta je sada.Polovina stanovnistva se trudi da tako ostane a druga polovina koju predstavljaju bh.pravoslavci i katolici teze obiljezavanju drugih praznika za koje u principu nemaju istorijsku poveznicu
U većem dijelu BIH juce i danas je bio svinjokolj.
Takozvani Tito je volio samo onakvu šugoslaviju u kojoj je Alija Sirotanović iskopavao ugalj za potrebe snabdijevanja električnom energijom Beograda, Zagreba i Podgorice.
toliko nam je znacajan da nismo ni naslov vijesti mogli napisati kako treba, bravo kljix
Postave ljudima pitanje koji je danas praznik a oni se prvo misle je li dan državnosti ili dan nezavisnosti i Boga mole da se ne obrukaju pred kamerom. Koja komedija od naroda 😂😂
Zasto pola Sarajeva radi na danasnji dan?
HOO RUK KAKO LIJEPO SARAJEVO I ISLAMABAD SLAVE ZAJEDNO ISLAM DOMINIRA IDEMOOO ALLAHU EKBERRRRRRRRR 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈⚜️⚜️⚜️🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇩🇿🇩🇿🇩🇿🇧🇦🇧🇦🇧🇦