Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malom pokoj, obitelji sućut, a ovima što ga koriste za političke igre da se napuše dobro i polako da ne kažem čega opet će me Lejla banovat.
Ne treba ti prepirka u koju upadaš, zemljak. Pusti dijete da počiva u miru, ima drugih članaka.
Yebo politicke igre al jel ti stvarno mislis da dijete ubije 200 kila zeljeza na uredjenom igralistu da niko ne treba odgovarati? Bozija volja?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iskorištavati ovakvu tragediju u spostvenu promociju može samo BH POLITIČKI ŠLJAM!
Opet se Damir Niksic kreveljio, nevjerovatno koliko je covjek neobjektivan i nepravedan.
Pa yebo vam Bog sarajevsku majku.................srbi ubili 1601 sarajevsko dijete i vama Peđa Kojović idol, a sad bi Semiru Efendiću skinuli glavu s ramena iako čovjek nema veze s pogibijom dječaka Saliha-...............UBIJ, ZAKOLJI DA srbin koji je puco na Sarajevo NE POSTOJI
Gradjani Sarajeva Jugosloveni,jugonostalgicari,region,regija opet koriste priliku da popljuju svaki prefiks bosanskoherecgovacko ili bosnjacko i koji se jos nadaju nekakvoj Jugoslaviji. Za sve bi bilo najbolje da se oni presele u region a nas u BiH ostave na miru.
Vrhunac bezobrazluka, kada smrt nevinog djeteta koriste za politicke igre. Ovaj SDP ili ko god da vec forsira ovu pricu stvarno pada na niske grane. Ne daj Boze da se ovakav slucaj ponovi. Nisam ljubitelj ni jedne politicke partije,ali Efendic koliko znam radi dobar posao za opcinu Novi Grad.
Ovo je poruka svim normalnim ljudima u BiH - ne rađajte djecu jer niko neće uzeti odgovornost za njih. Kao da kerove rađamo, a ne djecu.
Hoces li ti mali prezeti odgovornost ? Pametan si kao tri budale.
Normalni ljudi u Bosni i nemaju djecu. Jasno je kakav je to kretenluk.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadni su svi oni koji tragediju jednog djeteta koriste za svoje političke ciljeve... Sram da vas bude sve!!! Prouči fatihu ili kako god pomeni ovo jadno dijete i njegove roditelje!
Picka vam materina debilna samo trazite belaja, sta sada treba protestvovati zbog svale djecje nepaznje.. Kakvi protesti.. Ovo je nesretan slucaj i nista vise.. Malog nece nista vratiti...
Ok, avioni, industrija, banke, .......... ali majka mu stara, mozemo li djecija igralista imati kao normalan svijet!? Dokle ovako? Saucesce porodici
efendiću, go home, skupa sa svojim glasačima i uhljebima
lijepo djete nek mu je rahmet dusi i ṣallā Allāhu ʿalayhi wa-sallam strasno je da su mladi sdpovci ovo iskoristili za samopropagandu, cudi me sto nisu reagovali kada je sdp u svom nepotizmu prevaziso sve ove nacimafijase do sada. kenan efendic je odlicno napisao na fejsu da je takva situacija u cjelom gradu a nije ni kenan kriv jer je tu postavljen od vrha pa ce mozda jednom i kenan bit zeljko komsic. inace umjesto ovog skupa u koji se roditelji ovog maksuma nisu ukljucili, molio bih mlade sdpovce da prouce zasto je shell napustio bih i zasto za vladavine sdpa nije uspio srediti ni jednu bitnu stavku u svojoj dokumentaciji kako bi mogo uradit ozbiljan posao busenja a nicim nije htio ibretit nase velike kvazistrucnjake, sve su doveli svoje a samoje nase bilo da obezbjedimo papirologiju, pa zar ni to nismo u stanju. a nek i nasa stranka ispita nesrecu u krugutvornice nexe kad njihov direktor forto nije ni saslusan, kakve su to ljevicarske fabrike u kojima se pjesak obrusava kad mu jecejf
Prije svega .... to djeca kriva ... ali bio je živ pokušava pomaknuti cilj daleko od njega i on je kašalj puno .... njegova sestra plakala puno, ali zato Bosanci su glupi i kreteni samo ga gledali kako umire -_- a kad dosla policija (oni nikada nisu naučili prve pomoći) !!! medutim ... Hitna pomoć je došla nakon što je umro ... više od 30 minuta .... u drugim zemljama 10 minuta su maksimalno !!!! bosanska vlada je sranje !!!! on je mogao biti živ u bolnici, ali sada ne ... Bosanci oko njega npr: njegovi prijatelji nisu ni pokušali pomaknuti cilj .....sad to sve znaci bosanci i bosanska vlada su krivi :/
RODITELJI NESRETNOG DJEČAKA NISU OBAVJEŠTENI!!! NITI SU DALI SAGLASNOST ZA SKUP!!! ČISTA ZLOUPOTREBA OD STRANE SDP-A I DF-A!!!
Ma ja...a kad se dijete ubode na narkomansku iglu na igralištu tad svi šutite.
zahtIjevamo???? koji je to lengvidž?
cisto da bi mi onaj papak sandzaklija lupio minus, i sebi time samim ego nahranio, a po njegovom je to i ispravno gramaticki. eto.
Cuo sam da je jedan glumac, koji je jos uvijek nepoznat siroj narodnoj masi u ovoj jadnoj drzavi, organizovao ovaj skup..Prijavih se na ovo sranje upravo da bih ovo napisao, da je zalosno da se na ovakav nacin eksponira, a narocito sto uvijek treba nesto tragicno da se desi, pa da bi narod ko ovce izlazio na skupove i sli..
moyete vi yahtjevati koliko god hocete njega vise nema .Na to ste trebai ranije misliti ,kada je upitanju sigurnost djece na igralistima a ne sada kada je otisao jedan neduzni djecijiji zivot.