Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i onda dodje balija i kaze nisu oni svi isti ...pa nisu ima jedan dobar medju 100.000 hiljada... e moj balija kako ces opet fasovadi iznenada
Muškarac - stariji od 56 godina - osnovno obrazovanje - živi van grada Đikan je prava riječ za pobrojano
e svaka cast, to i ja stalno govorim, ali ove jugobalije se nikad osvjestit nece...
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
oni heroji al ne izlaze iz haga
Pažnju javnosti nedavno je izazvala informacija da je Joram van Klaveren, bivši član holandske desničarske Partije za slobodu i bliski saradnik Geerta Wildersa, nakon nekoliko godina aktivne borbe protiv islama i muslimana prešao je na islam.
... Ovaj 39-godišnji bivši holandski političar danas je javno priznao da je prihvatio islam. Van Klaveren je odlučio postati musliman u vrijeme dok je pisao knjigu protiv islama. Prema pisanju holandskih medija, van Klaveren je u oktobru prošle godine izgovorio kelime-i šehadet i tako očitovao pripadnost islamu. Allah is great!
Kontrola nad stanovnistvom kroz niska primanja i segregaciju, sreca pa polako izumire ova generacija koja je ratovala a i tv postaje sve manje relevantan medij
Sad zamislite jednu obrazovanu djevojku koja zivi svstarcima koji nemaju 8 razreda OS. Nije njoj lako s starcima
Ali posto je RS pun provincijalaca nema tu nade
Seljaci su zlocinci po tom istrazivanju.
Da, seljaci su zločinci i to zato što su glupi, neobrazovani i najbolji za manipulaciju. Od njih dodick živi i zarađuje stotine miliona već godinama. Oni su ovce za šišanje, a kad se zapuca i topovsko meso.
Genocidan narod, jedini narod na svijetu sa sedam presuda za genocid jednog medjunarodnog suda. Svi su isti, osim dva-tri izuzetka
Srbi su dokazano bolestan narod. Sram da vas je!
Heroj kakvog poturice nece nikad imati. Svi balijski generali su prosli vojnu skolu u BG. Zato danas da se zarati ne bi vam imao ko komandovati.
Naši mladi oficiri su zanat učili po nato standardima, tako da se ne sekiraš ako počne, samo uzmi kesicu i gas.
Ima jedna perzijski poslovica koja glasi :Narod misli sta mu glava ,tj.vlast ,misli. Budite sigurni da se kojim slučajem promjeni vlast u pc,time bi se promijenili i mediji, koji su glavni izvor propagande i svijest naroda bi se mijenjala. Dakle,sve je do onoga ko drži vlast .
A ko je Boga ti izabrao vlast nego isti taj narod? To se genocidnom narodu slucajno desava da su im sve fasisti i cetnici na vlasti od davnina do dana današnjeg? Vole krv proliti, nego se hljeba najesti, pleme genocidno.
Tu je negdje postotak... 7-10% je normalnih Srba
valja u raku
Nije dobro , ali je napredak. Istina je proces. Još kad mediji ne bi trovali ljude, nego im pokazivali istinu , bilo bi sve lakse i brže.
Nije dobro , ali je napredak. Istina je proces. Još kad mediji ne bi trovali ljude, nego im pokazivali istinu , bilo bi sve lakse i brže.
Barem imamo uvid, crno na bijelo.....ova statistika treba da bude sveto pismo.....
10božijih zapovjedi