Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKINUTI GENOCIDNU TVOREVINU- RIJESITI PROBLEM!
@BobaKotromanicBG Tako on protestuje i pred hrvatskom ambasadom a kad mu istekne hr-putovnica onda u istu tu ambasadu uđe i deklariše se ko hrvat
@BobaKotromanicBG daj bolan bio prodji se vise informacija pokupljenih od guslara.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Islamistička organizacija Bošnjački pokret ponovo se stavlja na političku scenu u Sarajevu. Prvo su protestvovali protiv Kolindinog dolaska u državnu posjetu BiH, a sad protestuju protiv potpisivanja formalnih specijalnih veza RS i Srbije, kao to do sada nije bilo...Ovim ljudima treba zabraniti uništavanje diplomatskih odnosa između BiH i Hrvatske i BiH i Srbije. BiH spoljnju politiku vodi Predsjedništvo BiH a ne njakav sejfo iz opanaka.
Opet bosnje kmece po portalu.
Ja samo ne znam zasto se medijski prostor daje ovom covjeku? Zali Boze ove ljude sto prate ovog nidze veze covjeka i on lafo prestavlja nekoga! Ne zna sta ce od muke jer ga niko ne benda pa na ovakve nacine skrece paznju na sebe!
dodik i tokić, bivši reformisti, a sad veliki nacionalisti, s tom razlikom što je dodik uspio nešto da klepi u životu, a ovaj ostao vječiti travar. Teški su to kompleksi.
Ovo dovoljno govori o bošnjačkom mentalitetu . 20ak ljudi maksimalno i to većinom starijih i penzionera , ali da je koncert Cece doslo bi 20 000 .
Ovaj se Sejfudin ne kupa ko Kusturica.
imal munire i njenih na skupu munira ide samo gdje je lova posto ona nezna za àhmice neznamo ni mi nista
Vidi Tokica preletaca sve seronja do seronje, niko ne gleda od cega se zivi hajte kucama nesto radite, neznam samo od cega placate racune kad imate vremena za proteste od kojih se niko u BiH nece hljeba najesti a ni racuna platiti... MANJE SUPLJE VISE RADA I EKONOMIJE DA NAM SVIMA BUDE BOLJE
Divi Sejfe demonstrira Hahaha Miran Sejfo Vezacu te Ja protesta i sprdacine Vise policajaca nego demonstranata
Koji jadan narod i jos jadni zahtjev ,huškaci teski !
Koja je budala platila da ove nesrece okiti sa glupostima ? Ccc
Duša nam zakuhati, hajmo razlaz plaćenici
@Ixew dont šit
Sejfudin upao u dugove. Mora da se šljaka sad kampanja. Nema leba bez motike.
Sto niko ne tuzi UZP nije mi jasno !!! treba ih sad ohladiti malo prije izbora
frljoka1 je zalijepio plakat na ambasadu, ne mora se ništa vještačiti, samo ga nađite po IP adresi...