Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ljudi lajkove da barem moj komentar bude top...
Svi oni koji su se sunetili kod Skake imaju popust na vožnju žičarom od 50%
Žičara na bežičnom kablu.
Žičara burazeru, idemoooooooo.
Vjerujem da će i sada biti atrakcija, i radujem see vožnjama.
Jbt, nisam znao da u Sarajevu nije bilo ništa drugo nego žičara.. Hajd hvala Bogu pa će te sad opet imati žičaru.
haj hvala bogu pa CE TE vi dobit pravopis skolama napokon. Ovako vas je lako prepoznati ;)
Eh evo spremna na novu seriju tema o zicari.... nek nam je sretno.. :D
ahahah dobro jutro mala :) nastavak slijedi......Hose Armando iz Elektroprivrede se zabrinuo.......hoce li danas nestati struje ?
@ogledalce Hhahahahaha da ko sto Zmajo kaze to be continue.. ;-) Auh zeno draga pa ti odmah u kost... cuj struje..... hahahah e to bi bilo bas otkaceno.... :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Sarajlijama se probudio stari, divni osjećaj uzbuđenja i vedrine izletničkih dana žičarom. Sjećamo se šala i smijeha u toj "kutiji" dok se lagano vukla na Trebević. I ovo će biti prvi 6. april poslije rata da će biti radosti, a ne sjećanja na ratna dešavanja ! Sarajevo moje sretan ti rođendan. Žičara/ uspinjača je najljepši poklon !!
bas, ne mogu da spavam od uzbudjena sto otvaraju zicaru... sinoc se probudih, preznojen, osjecam miris trebevica iz sna o prvoj voznji sa zicarom... sad ce napokon svi problemi biti rjeseni, cekam to od pocetka rata... hvala ti SDA i Boze i Skaka i svi dobri ljudi, rodbina, komsije i psi lutalice!
i da ne zaboravim najvaznije, hvala ti klikse sto svaki klik vodi ka novoj, uzbudljivoj, vijesti o nasoj zivotno vaznoj zicari!
DOBRO JUTRO, PRIPREMITE SE ZA 15 NASLIVA O ZICARI I DANAS.... KOLIKO SAMO PISETE JA NA VOZNJU NECU UBILI STE MI VOLJU, A DA SE HOCE SJEBAT ODMA PRVI DAN SAMO ZBOG KLIXA HAHAHA SALIM SE NEK RADI I NIKAD NE PRESTANE RADIT
Nek se pravi zicara a sto se nemate sa cim umiti pa krmeljavi hodate to je druga stvar. Od danas vas zovem krmeljavi.
Aaaaaahahaha, jesi to sam smislio? Nevjerujem.
Pa ove vijesti o žičari su dosadniji od novih ili najnovijih detalja Jeleninog ubistva.
oj kako ste dosadni boze sacuvaj de malo ko krade narod i to ko pljacka drzavu i to
Ma pusti zicaru ,zar sam ovako ostarila ko i ove djevojcice a jos se sjecam.Imam ideju...evo dok odbrojavamo minute rodjendanu naseg grada da nas za sljedeci rodjendan predlože za zastitu pod pokroviteljstvom Unesca(ove sto se sjecaju)
Jeste vala i s ovom zicarom ko da je ne znam ti sta...
I kako poslje ove zicare ne glasat za sda,zivio sdp,ups mislim df,ma nema veze bitno je da zicara radi,toliko sam uzbudzen da neznam sta bi od srece😂😂😂😂😂😂😂jad i bijeda.