Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edo prvo nisu građani uništili ove ploće nego granate i vozila za nabavku koja su teška i po nekoliko tona. Stare ploće koje su nekad davno postavljene i dan danas su dobre a mijenjaju se one koje su postavljene prije par godina jer nisu kvalitetno urađene, tj. urađene su tako da ima posla svake godine. I na kraju yebo te onaj za koga navijaš.
Pa ti isti građani su sa svojim cijenjenim automobilima uništili pločnik gdje je i usput zabranjeno prolaziti osim vozila za nabavku robe. I šta se sad koje p.m. bune što im je sporo popravljaju. Treba im kao i u ratu iskopati rovove i nabacati kontejnere na raskrsnice, pa neka se bune.
Na parkinzima predvidjenim za parkiranje na Dobrinji i Alipasinom prave se supermarketi i dzamije, a trgove i pjesacke zone koju su bile poplocane i uredjene za setanje, ovi sad upropastavaju asfaltom i pretvaraju u parkinge. Umjesto da idemo naprijed, MI SAMO NAZADUJEMO.
Tucaj me!