Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije da se nema osjecaj nego te su pare otete, otisle. I sta sad? Da placemo kako nam uzimate pare za glupost? Da izadjemo na ulice da trazimo pare nazad? Isto kao i pare za atomska sklonista sto jos uvijek otimate kad ljudi prave kucu, sagni glavu i suti, dulje ces zivjeti.
mrsh i vi zajedno sa inckom. samo palamudite kao da je vlast kod naroda. kod qrca a ne kod "gradjana" najbolji dokaz su ovogodisnji izbori. od 550 politicara na spiskovima, 500 je "starih" koji su vec 20 godina na vlasti, a 49 je "mladih" koji su samo 15 godina na vlasti i da, ima jedan koji je umro, ali to jos ne znamo, on ce nas zastupati na "onom" svijetu da nam obezbijedi zlatne kasike i slicno
narode budi pametan... za nekoliko dana se sjeti svega i premotaj film zadnjih 20 godina...
oteto prokleto... stici ce ih Bozija kazna
...MA ne pada mi NA PAMET, da se MIJEŠAM u SVOJ ŽIVOT!!! (...)
Jedna vreća zlata za mog Bakira još!
Građani nemaju osjećaj ///?!!?!?!?!" Evo ja sam jedan od gradjana koji imam osjecaj I sta sad mogu uraditi...mogu ih povuci za k..i..t.u sve redom .. I placati akcize, I dodatne poreze na sve zivo od 1. januara?!?!?! Druga mi je opcija da izadjem na izbore I izaberem opet iste debile jer samo su oni na listama...kamo srece da su po zatvorima s obzirom u kakvu su nas dubiozu doveli?!
Da se ova kampanja placa iz djepova kandidata a ne iz budzeta drzave..imali bi ukupno 5 stranaka, 8 kandidata ...12 plakata po jedan u svakom gradu (u Sarajevu I BanjaLuci po dva)...I to crno-bijeli A4 formata..