Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500.000 stanovnika čeka informaciju od Vodovoda zbog čega nema vode. Dobar je PR te kompanije (nema informacije) drži ovoliki broj stanovnika koji trpe. Ko nam je kriv kad ne može izaći bar 50.000 pred Vladu Kantona Sarajevo.
@Avenija ali dodaj tu one koji zive u Sarajevu Ali su se prijavili u RS-u
Hvala SDA!! To je SDA. Sve što četnici nisu uspjeli u ratu oni završavaju u miru!!
eno vam hadži Dine, pa mu se žalite. Birali ste ga - sada plačite!
Nesto nema konakovica u zadnje vrijeme...doduse sjecam ga se kad nije bio premijer...govor drzi o grasu da treba to sto kazu razjebat...posta premijer..treba to pogurat. Pa sad ti skontaj. VODA, zar je to bitno na crvenom tepihu.
toliko komentara i toliko ljudi živi u glavnom gradu da se niko nije pobunio zbog vode, pa to je osnovno što treba da imaš u kući, kako da se očekuje rješavanje ostalih problema kad ovaj najveći ne možete riješiti... u sta smo se pretvorili svi 😴
Sda ima vodu u teterpaku😀
Ma šta će voda fildzan drzavi !
e moj Konakovicu...tebi 2 hadza ne mogu pomoci
@njanjator e moj Konakovicu...tebi 2 hadza ne mogu pomoci Treba mu reci da mu samo Ajvaz dedo moze pomoci .
KRVICA POSTOJI I TREBA SE PODIJELITI IZMEDJU SDA, SDP, SBB I BLESAVIH GRADJANA, STO SU BIRALI OVE MAMLAZE 20 GODINA. Sto se tice vode, kredit i graditi novi sistem.
ko se nije stigo okupati ice smrdljiv na poso
zovite Ajvaz Dedu da vam pomogne , mozda Ajvatovica 2 bude u Sarajevu
pa dokle vise....
Građani negoduju: Veliki dio Sarajeva ostao bez vode tri sata prije očekivanih redukcija A da pozovete Ajvaz dedu da prouci dovu , mozda se koja stijena u Seheru raspukne pa voda potece 😂😂😂 , ili da odjasete do Ajvatovice ....???
Konakovic sproveo zemzem vodu do Sarajeva. A vi dragi narode, samo negodujte, hebe se njima za vase negodovanje.
Ovo gore nego u somaliji
Sve je ovo rezultat dugogodišnjeg uhljebljavanja podobnih u javnim preduzećima, prije rata kad neko kaže da radi u vodovodu, pošti ili "radu" ono gledaš ga sa sažaljenjem, sad se sve izvrnulo naglavačke... voda, smeće. pismo, održavanje... bilo beznačajna stavka u troškovima života, sad ih napuhaše u pi'zdu maternu radi tih uhljebljenja.
Ja znam ko nece ni osjetiti nedostatak jer nit se kupa, niti pije, niti jede... @skandal
@Girlfromlpanema Tisina smrdo