Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija nece da pomogne narod, ali hoce placu i da zive na racun tog istog naroda! Gdje tu ima logike? Novi izbori su veoma brzo, da vidimo hoce li narod da kazni vlast koja ih omalovazava i pravi budalom?!
Podrška građanima Mostara. Borite se za sebe, niko drugi to neće uraditi.
Trenutno je policija u HNZ na razini zaštitarske agencije ali sa boljim primanjima i materijalnotehničkim sredstvima. S tim što je sama vrijednost i smisao policije devalvirana prijemom u policijsku sluzbu osoba koji ne bi prošli sigurnosnu provjeru ni u izviđačima. Također policajci su više u kladionicama i kaficima nego u sektoru za koji su zaduzeni.
Ljudi napravili ekstra posao obnovili bisce polje da lici na nesto sa onim hotelima trznim centrima radnjama i onda drzava ih nemoze zastiti od klosara a jedino im to ostalo a i to nisu u stanju
@ari, nije drzava nego grad mostar i kanton h-n!!!!
najgora je stvar paljenje otpada svake večeri. valjda oni kablovi. sekundarne sirovine firme ZASA komerc. ili nek ig zatvore ili nek im zabrane to paljenje tu. od dima se bukvalno nemože disati
Pored narusavanja javnog reda i mira ,tu je i nanosenje stete gradjanima i organizovani kriminal prosjacenja i iskoristavanja djece!! Vama je izgleda sve svejedno ,Kakvi ste to ljudi?
Alo policija jel vi niste u stanju osigurati gradjanima sigurnost? Ako niste,koja vam je svrha i sta cete nam onda?? Isto vrijedi i za maloljetnu djecu? Jel mi nemamo nikakve nadlezne institucije da zastite maloljetnu djecu od eksplotisanja,izrabljivanja,trgovanja...!!?? Ako nemamo da trazimo pomoc od medjunarodne policije!
@PJS2, zavodi imaju intervente timo. Izgleda samo mostar nema!?! Jasno zasto! A ustasa policajac ante laze jer oni imaju pravo dijete pokupit i predat to dijete u dom za dijecu pored bolnice u Mo ili u bolnicu, dijecije odjeljenje! Kako lazu ovi rasisti hrvatski...
Mislim da je jednostavno trebaju se svi dogovoriti tvrdo da nece davati ni novcica vise i gazdama se nece isplatiti dovoditi skupine i placati benzin i hranu.
Samo Revolucija!!!
Ovo je, kao i puno drugih primjera, plan fasista zvani hdz! Covic i njegovi rasisti namjerno stvaraju probleme u dijelovima Mostara gdje dolaze turisti. Pogledajte jos jedan detalj. Oko spanckog trga i setalistu to kruznog toka ima 100 kanti za smece (nesto oko 200 m)
Npr ispred ulaza u gimnaziju 6!!! Kanti, na spanckom trgu oko 30 kanti!! Ako nevjerujte otvorite google i pogledajte slike. A ustarom gradu, oko Starog, pa morate trazit kantu. Sve je to hrvatska politika
Pa zar vi mislite da su beslic i covic htjeli da se otvori linija Mo Duesseldorf? Sigurno da nisu, opstruirali su sve ove godine da lete avijoni za Mo. A ona linija za Zg je kao u zadnjih 16 god samo otvorena do izbora! A nakon toga se zatvara.
Građani zaduziti palice i oruzje i polako krenuti cistiti svoj grad. Dosta je bilo !! Kad nece policija neko mora. NECE SAMO !
godinama se na zapadnoj strani pokupe prosjaci i samo prebace na istočnu. ovaj iz pu laže k'o ćuko, a tome svjedoči i nedolazak jednog od inicijatora takve politike - gradonačelnika ljube škarorukog