Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PFIZER za patriote s vezom, astra za postenu sirotinju.
Ljudi, digla se hajka na Astra Zenecu a to je jedina vakcina koja je napravljeno po standardnom procesu korištenja Adenovirusa, dok Pfizer i moderna rade vakcinu modifikujući i igrajući se sa genima, i dijelovima dnk . Stvar je u tržištu , lovi. Pa Angela Merkel je primila AZ...ali ta vakcina ne paše jer nije iz EU a pfizer je iz ??...
Danas mi umjesto Fajzer nude sinofarm koji nije priznat od EU ali mi ne smiju dati Astru jer sam srčani bolesnik.Fajzer navodno samo za onkološke pacijente , već dvaput idem u zetru i ništa od vakcine, nisam lud da primimo kineski nepriznati koktel nečega !
ovi udaraju minuse ovi što preko štele svojima daju Fajzer a govore da ima samo za onkološke pacijente ?😂😂😂
A gdje se mogu liječiti ako dobiju trombozu? To smeće je zabranjeno u pola zemalja EU.
Gdje je pljuvanje što nema vakcina? Mi smo stoka neviđena. Pljujete pola godine što ih nema, sad kad ih ima niko neće da se vakciniše. Krezava sirotinjo bolju vlast niste ni zaslužili.
Ko ce se vakcinisat hahahahahah nemojte biti ludi
Ajde ovce navalite. Želim što prije da se očisti žito od kukolja.
Možel kakva diploma uz Astru , 🤔 😅😅😅
Manipulacija brojkama daju se lažni izvještaji da bi ljude navratili da se nafiksaju vakcinama većina je zašto ne biste i vi
Sto vise promovisete ovu prevaru ljudi ce imati manje interesovanja.
Jel to Amerikanci džaba djele još plaćaju da se narod vakcinise nesto ne štima da mu hebes mater...
Sace pozeri koji su u srb otišli otic u zetru da ustede na gorivu😂😂😂