Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napraviti masovne demonstracije i tu gamad svu smijeniti!!! Ne ide drugačije ljudi vidite li šta nam rade!!!???
Izvini ako grijesim, 'gamad se tamani' a ne smjenjuje. Berini rahmet
UPRAVO !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Beba je ubijena, ali pozivam da svi zajedno nakon toga odemo do Kantona jer ti šhupci nisu htjeli dati pare za operaciju u Beogradu! Nek ih je sviju sram
Nažalost, i to može u BiH. A vi sad nipošto nemojte izlaziti na ulice i prosvjedovati, baš vas briga, tja nije vaše dijete. Ružno je što ovako moram govoriti, ali stvarno se nekad zapitam šta je s nama?!
sve palit na sledecem okupljanju citava zgrada da izgori
Inače ne kunem, ali sad moram i poručujem našim političarima: Da Bog da vas stigle suze nesretnih roditelja! A roditeljima iskreno saučešće i neka znaju da smo svi uz njih u njihovoj boli.
Ona je svakog mjeseca naplaćivala po 7.363 KM... U tu sumu nisu uračunate raznorazne naknade, dnevnice za službena putovanja, regres i šta sve još sljeduje državne poslanike... Dusanka Majkic
Ljudi, izbori su dogodine, znači izađite i glasajte kao prošli put odnosno nemojte izaći nikako! Znači potrudite se da sve bude kao do sada! Obavezno svi muslimani da glasaju za muslimane, srbi za srbe a hrvati za hrvate, a ovi koji nisu izašli na izbore neka opet ostanu kući i tipkaju po kompu!
e moje dijete,damo gu dao bi moj zivot da ti zivis,sucut obitelji, a ovoj stoki od naroda,jeste zadovoljni? vi ste za ovo krivi svi vi!
Podnijeti krivićnu prijavu protiv savjeta ministara i parlamentarne skupštine BiH za ubistvo male Berine.Svjedoci-građani BiH.
Dodje ti da udjes sa bombom u parlament, konjevi marke dorat svi dole! To je onaj konj sto ga je imalo 99% politicara iza kuce gore negdje u picki materinoj, prije nego su sisli na asfalt... Ali i treba nam ovako kad svaki seljak svog konja hvali! (ili ti ga svaki politicar svoju (ebo) familiju gura!)
Šta hoćete? Dolazite pet puta!", bila je reakcija službenice Ministarstva civilnih poslova na insistiranje roditelja da dobiju putne isprave, prenijela je ranije naša reporterka majčine riječi na Twitteru. No, kada su se ipak uspjeli riješiti problemi na granici, a dijete prebačeno u bolnicu u Beogradu, Kanton Sarajevo nije želio uplatiti 100.000 dinara (879 eura) za operativni zahvat.
A naši političari na najobičniji pregled idu u inostranstvo i to na naš račun. Mislim da je ovo prelilo čašu, pošli su nam dirat u ono što nas najviše boli a to su naša djeca.
ovo je kap koja je prelila čašu
Rahmet joj dusi a politicarima zelim sve najgore sto se moze pozeljeti... Bagra majmunska. Mrzim ih iz dna duse! Treba ih mjesec dana sve zatvorit, patit ih bez hrane i vode i tuc ih svaki dan dok ne umru.
Nikakvi mirni protesti, sve ovo treba da preraste u nešto žešće, smrt ove bebe dovela je do krajnosti, sram da ih bude, to nisu ljudi!
pitanje: zar nije ova beba odletila za Njemacku ili Austriju? Odkud u BG?
Moram ja iz Srbije da ti objasnim. Ta beba vam je Belmina, a ova je nezavisno od te bebe poslata u BG i nastradala zbog neodgovornoh ponasanja BIH, granicara i bolnice u Beogradu koja nece da operise bez para. Uglavnom ubise nas administracija. Nekad Jugoslavija, sad na granici gadjaju se nekakvim papirima da pokazu da su drzave kao nesto glume, kvazi drzave, a dece umiru zbog njihove birokratije i administracije. Ukratko pojasnjenje.
Dabogda imali i pare i pasose a djeca ili unucad vam obolila od neceg neizljecivog..pa im grobove od tih silnih para sto uzimate za svoj nerad pravili.... ono najbolje, kakve zasuzuju vasa djecica i unucici neki fazon bmw, mecka, audi ...
I koliko jos bebica treba da se razbole/umru da bi oni reagovali?