Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam iz Bugojna,sutra takodjer pred Opcinu dolazimo i necemo dati Nacelniku,niti bilo kojem zaposleniku od cistacice pa do vrha da udje na posao!!!dolazimo u 7 ujutro,samo da jos kazem Nacenik je prije dva-tri mjeseca povecao sebi platu,pomocnicima za 500 Km,a svim ostalim u opcini od 100 do 200 KM!!! Nije normalno da u Opcini bugojno nema sexa,a nema sexa jer su svi u krvnom srodstvu i jer su rod...ziva istina....Takodjer,ako hoce mirne proteste trazicemo da smanje sebi plate za najmanje 50 % i tada ce imati velike plate,ali to je minimum na koji pristajemo.Trazicemo da se lopovu dzevadu mlaci da otkaz iz Gimnazije,jer je istjerao jednu mladu zenu s posla,a sebe zaposlio,trazicemo da se oduzme imovina koju je Opcinsko vijece i Nacelnik dodijelilo nekim pojedincima kao zasluznima u ratu,nisu samo oni zasluzni!!!dali im dzaba zemlju,napravili i opremili kuce,dali im posao u budzetskim firmama,e dosta je Nacelnice Hasane Ajkunicu,u narodu zvan Ljubic Grlic,koga god sretne grli i ljubi.
Dajte Bugojani podrsku setu antikorupcijskih zakona! Neko mora odgovarati zapropast Slavka Rodica - Binasa i ostalih privrednih giganata Bugojna.. Ako ne zna nacelnik Ajkunic nek pita kolege iz bivse mu stranke SDA
ruši stoku