Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo sam se vakcinisao u Zemunu. Fadile i ostala bagro, zelim vam najgoru bolest na svijetu da godinama umirete. I ne brisite ovaj komentar, ne budite ulizice SDA!!!!!!🤬🤬🤬🤬🤬
sto bolan ne ostade imamo mi takve brace u Valjevu kolko hoces
nana Fata ponos Bosne ovi se za vakcinu prodaju... ne bi prešo Drinu da mi plaćaju
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Fadile, jebi se
A ništa tegeltija zoran,hdz,pehar i ostali?
Srbiji propadaju vakcine bliži se istek roka pa dijele zemljama regiona,pa nisu ih nabavili 10 miliona da imaju za dijeljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I po komentarima SDA botova, vidi se da je cilj stranke pobiti što više naroda. Koja to država u svijetu još nije uspjela da kupi nijednu vakcinu. Pa samo ona koja želi zlo narodu i još nam kažu da se dobro borimo sa pandemijom, a treći u svijetu po smrtnosti. Hvala osovini SDA-HDZ-SNSD.
Ovo nepismeno govno sa Drine što selami se davno vakcinisalo u Srbiji, samo laže da nije, da ne bi ostao bez sendviča, a do Sarajeva ne zna ni doći.
proces imunizacija pauziran. - mislite završen?
Na vratima Zetre pise Otisli smo u srbiju na vakcinaciju
Hahahhaha pobeda ❣️
Fadil lagano setucka po vilsonovom, sto mu u facu ne kazete sve sto imate tastatura ratnici
U ponedjeljak ima vakcina a u nedjelju ne....ne moze se raditi vikendom?!
Sultanija Sebija17( broj dana fakulteta) kaže da je bolje ubiti 800 pacijenata sa Fikretovim kineskim kompresorima nego vakcinisati narod- to je sa vakcinama ubleha da im budemo zamorci poručila.je prva žena u bez-m(b)ošnjaka Bakarija preko roba i poltrona Fadiloglua.
Lijepa nasa BiH, brinu o nama kao i uvijek :)
Ovaj virus može duze vrijeme mutirati. Sad se zove delta najzaraženija varijanta. I mladi ljudi se izvrnu. I u indiji su mnogi umrli od te varijante. Tako da će svaka zemlja i dalje pokušati kupiti najnoviju varijantu vakcine. Tome nema kraja
Fodile kako ti mozemo bit kunici za igracke od resliratora kod Seke(Mengele) a ne mozemo za vakcine?
Političko maslo, ako Srbija ima toliko vakcine što ih ne pošalje u BiH
A za to vreme gradjani Bosne muslimanske veroispovesti likuju i raduju se jer su porusili Srpsku svetinju. Al dobro, to su im ostale navike iz rata. Ne, nismo, isti, ne dao Bog da smo isti. Svako dobro.
Ljepše je, natjerati vas da je sami srušite. Ako ne znate zašto, jednog dana, kada (ako) se civilizujete, biće vam jasnije.
HDZ čovič je kriv za usporavanje vakcine za BiH, miša se gde ne treba
OVO JE BOSNA.....
Više ste nas spasili nego što ste nas pobili a ovi sto su branili više su nas pobili nego što su nas spasili kakav paradox
Ko te je branio, majmune? Kuku zemlji koju gaziš, koliko si glup.