Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA pogana bagra nam je napravila RUGLO od drzave
MHE su velika greska.. i treba ih sasjeci
@oholiSDApljackasi i pravit će još mnogo mnogo zato što mi kao narod ništa nismo bolji od njih ,kakav narod takva i vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A djecu liječimo SMS porukama
MHE Bjelava Investitor : Srbinjeputevi, opcinska usluga. Direktor Srbinjeputevi : Pedrag Pavlovic Pedrag Pavlovic : Clan SNSD-a i prijatelj Milorada Dodika. gradonacelnik : Milan Vukanovic SNSD, tek izabran. Opcina Foca daje autorizacije za unistavanje privatnih i javnih povrsina. Bjelava je rijeka od koje Foca zivi. Ljudi protestuju. Nitko nista. Pojedu onu sto su zasadili, dobrodosli u Demokratsku Republiku Srpsku. Lijep pozdrav
Vlasnici mhe u BiH trljaju ruke.Mnoogo kriptasa su u talu ili su i sami rudari.Koliki GOD bio kurs, tesko da ce nasi igraci izgubiti....pomaze im ono ^OBNOVLJIVI IZVORI^ na racunu za el.ene.
Građani treba da se osvijeste i da se informišu šta plaćaju. Ako mi ne pazimo na svoje pare, oni sigurno neće. Evo baš pričamo o paketima i 'carinskom pregledu' koji BH Pošta naplaćuje, a uz to uzme i marku poštarine kao za svaku drugu uplatnicu. To je čista otimačina, kao i onih 1.80 što uzimaju. I niko im ništa ne može. 😏
Kako uhljebi ne mogu da shvate da su bez naroda NIŠTA, to je novac koji mi zaradimo, koji nama kradu, vidjet će oni kada narod dođe pameti, nikome ne valja, a svi šute.
Ali zato mi u Brčkom plaćamo 1.13 po kw i 5 maraka za mjesto obračuna. Dok svi ostali plaćaju 0.87 po kw.
@JasamYETI tj. 0.113 dok ostali plaćaju 0.087,
Prije par mjeseci licno zvao elektroprivredu i odgovor je morate platiti iako se protivim mini HE
U ovoj našoj lijepoj i jeste problem što svaka državna i kantonalna firma zavlače ruku u džepove svojih građana i otma lovu bez pitanja.
Ma zaštiti će nas građanske stranke al u kur.u
Tako SDA/HDZ/SNSD dojučerašnji sitni džeparoši a danas tajkuni postanu multimilioneri i još veće gazde preko naših leđa, uz to unište jedino što ova zemlja još ima - prirodu.
struja dobiješ 27 KM, bez da si potrošio kWh struje.... HALOOOOOOOOOOO BAAA
Ovo je najveća pljačka... Mi plaćamo taksu, oni daju pare guzonjama da našim parama strpaju našu rijeku u cijev i onda prodaju nam prodaju tu istu struju.
Bravo, genijalci! Da li ste uopće svjesni da uništavanjem prirode sami sebi kopamo grob?!
Ta taksa će biti ukinuta nakon što vlasti pročitaju oštre komentare ogorčenih tastatura-ratnika.
Kakav pogrešan naslov. Ne daju građani privatnicima nego državnim službenicima koje se tale s privatnicima. CIN me razočarao.
I sta ja sad da radim. Kako da platim struju bez toga nameta. Isto ko rtv taksa. 🤮