SDP kreće u formiranje vlasti
0
"Građani BiH su taoci HDZ-ove neodgovorne politike"
Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se sta vise cekati ... ko nece nek ceka slijedece izbore i dalje nada
Krenite već jednom.
Poruka SDP-u i \"platformašima\" da ne guraju našu djecu u novi rat!!!
Može ti biti nezavisna Lištica sa užim okolišom
Moj zlatko ti bi trebao po svojoj tituli bit pametan čovjek,a po ovim ispadima ti si najobičniji džukac koji puno laje a kad prigusti poodavije rep.Neznam otkud ti titula doktorea ali je svakako nezaslužena.Teško zemlji kojoj su ovakvi \"intelektualci\" sjeli za vrat.Pa daj više formiraj tu svoju vlast ako nije ništa protuustavno i protuzakonito.Daj više da vidimo te ulice za koje će Tripoli bit igra.Ma ja jedva čekam.Opet sam spreman za svoj dom!
Ova komunjara zlatko misli da još socijalističko komunistički sistem,pa bi da radi šta on hoće.E neče ići k.urvin sine!Mi Hrvati ćemo dobiti šta želimo i tako će biti!!!
Ja neznam, ali mi se čini da Zlatko Lagumdžija čeka da Fikret Abdić izađe iz zatvora pa da mu ponudi mjesto predsjedavajućeg Vijeća Ministara, a Bosić je već kandidat za MVP tako da će biti rješena ta kadrovska pitanja vrlo brzo... opet nažalost bez Hrvata, al šta se tu može... jel. Po meni je potpuno svejedno čiji sam taoc Zlatka Lagumdžije ili Dragana Čovića, ali je očigledno da se njih dvojica nemogu složiti ni oko konstatacije da je grb SDP-a crvena ruža :)
Šta hoće HDZ dobio je predsjednika federacije najače tijelo u federaciji, ali ne oni hoće sve Nedajmo im ništa više!
POGLEDAJTE ŠTO KAŽE GENERAL JOVAN DIVJAK na 3:10 http://www.youtube.com/watch?v=1tE2AG2QRbE&feature=player_embedded#at=297
Lagumdžija naumio formirati bošnjačku federalnu jedinicu i ne odustaje. Samo naprijed druže Zlatko, imaš svu potporu od Hrvata.
Svi smo mi u BiH taoci Bosnjackog fundamentalizma.Srbi su se izvukli iz te svjetske posasti.Hrvati jos pate,ali moraju konacno uzeti sebi u nauk da vise nikad za nikada ne vezu zastave sa onim koji su kroz historiju dugu 500 i kusur godina bili njihovi mucitelji i pljackarosi njihovog mukom zaradjenog kruha.
Ovakav nacin glasanja i vrijednovanja glasova ide direktno protiv Zenevske kovencije o ljudskim pravima. Svi ljudi imaju ista prava. Nicijji glas nije vise vrijedan (pa bio bosnjacki, srpski ili hrvatski).
Pokrenuti tuzbu u Strazburu. Ako mi svi imamo ista prava, kako to da hrvatski glas vise vrijedi od bosnjackog? Odma pokrenuti tuzbu. Koja partija je prva pokrene za nju cu glasati.
Kako to da EU ima jedne zakone za ostatak evrope, a ovako proimitivan zakon za BiH? A neko prica o demokratiji i ljudskim pravima. Kako to da jedan hrvatski glas moze vise vrijediti od bosnjackog?
I nemojte govoriti \"to zapad vidi\". Na sva zvona objaviti \"engleski, njemacki, bosanski itd pa cak i turski i arapski\" Neka i istok vidi sta se radi i kako se manipulise. Jer kad se informacija obrce u svijetu, onda je teze praviti se gluh i slijep.
dzaba vam sve upaljeni sdp-ovci, zlatko vas nikada nece izvesti iz mraka, on vas, naprotiv, gura u njega!
Mi necemo da budemo taoci ni robovi HDZ-a.