Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUSLIMAJMUNI I TREBAJU BITI IZOLIRANI..OSTALI IMAJU VALIDNA DOKUMENTA MATICNIH DRZAVA..ZAHVALITE BALIJI IZMETBEGOVICU !
... Tanja, Tanja - ti nas puno foliras. Mali Aljo Izetbegovic tvrdi da je uslov za liberalizaciju iznog rezima rog grupa koju cini 3 000 terorista, i kada ono prirede koncerte sirom Evrope, bice belaja. Ha, ha,ha...
k\' rava slovenacka,ne kupujte nista slovenacko ako ne morate... kako se ulizuje,ona ce nama pomoci....fuj,fuj
Ukinuce vize kad muslimani protjeraju vehabije i selefije i ostale ljubitelje mladih decaka.
Nikad nam nece ukiniti vize. Prevelik teret terorizma nosimo. Kud napravismo od nase Bosne evropsku filijalu Al-Kaide BIH4EVER!
nema od toga nista. zena vas samo kulturno provaljuje jer zna da ste stooka i da ste naivci i gluupani. vama siptarima i ostalim turcima i poturicama nema pristupa evropskoj civilizaciji. svoju ste sansu prokockali odavno. mogli ste da ste pametni odavno biti dio evrope i njihovih civilizacijskih tekovina unatoc tome sto ste muslimani. samo da ste malo civilizirani i da ne podrzavate teeroorizam i teerooriste
\"Građani BiH su predugo izlolirani, odluka se ne smije odgađati\" dakle, pronadjite gresku...
TREBAM SEX!
NARAVNO ZASTO NEBI I BOSNI PUSTILI VIZE KAD SU SRBIMA PUSTILI KOJI NISU JOS NI RATNE ZLOCINCE ISPORUCILI PA JA. PA I BRACI ALBANCIMA DA PUSTE A I TURCIMA NARAVNO
BiH: Državljani Srbije vehabije 21. maj 2010. Državljani Srbije Jasmin Korać i Milutin Sretenović uhapšeni su danas na području Tuzle i dovode se u vezu sa članom veh pokrta u BiH Maksimom Božićem, koji koristi ime Abu Muhamed. Portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić rekao je da će nakon kriminalističke obrade biti odlučeno da li će uhapšena lica biti deportovana u Srbiji. iz Tužilaštva BiH ranije je saopšteno da su na području Tuzle danas uhapšena dva državljanina Srbije koja su bliska vehabijskom pokretu. Prilikom hapšenja policija je kod njega pronašla naoružanje i eksploziv. @ ZASTO JE TUZILASTVO BIH-E NA CELU SA BARASINOM ODMAH ISPORUCILO SRPSKE TERORISTE SRBIJI A NE SARAJEVU NA ISPITIVANJE? CEGA SE PLASI SRBIJA?ZNACI DA SU OVA DVOJICA SRBA POSTAVILA BOMBE U BUGOJNU?! CEGA SE PLASI BARASIN SA MIJOM KRESICEM I ANOM TRISIC BABIC?! JEDAN OD SRPSKIH TERORISTA JE VELIKI STRUCNJAK INFORMATIKE ( SRETENOVIC) I POSTAVIO EKSPLOZIV SA SIPA i KRESICEM!
Po meni nije otišao nikud, već je baš pogodio \"u sridu\". Tako nam Nijemci iza leđa govore. Da masa raje zna malo bolje jezik i sami bi to čuli, ali im je lakše ne čuti takve stvari, a to nam, u stvari, oni misle. U pravu je.
Racunica je prosta, uzmimo da se svaki dan izda u prosjeku 40 viza, viza ako se ne varam kosta 60KM, nek godisnje ambasade rade 300 dana to je oko 700 000 KM godisnje zarade, za deset godina to je sedam miliona KM :)
GRADJANI BIH-E I DIJASPORA GRADJANSKA INICIJATIVA POD HITNO DA SE GENOCIDNA TVOREVINA JAVNO PROGLASI \" GENOCITET ENTITET\" VRIJEME JE!
VELIKOSRPSKIM IDEOLOZIMA SRBIZMA I VELIKE SRBIJE JEDINI CE LIJEK PATOLOSKOG KRVLOCNOG BJESNILA BITI REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE I TRAZENJE SVE ODSTETE, MORALNE I MATERIJALNE! NE CEKAJTE GRADJANI BIH-E , UZMITE SAMI JEDNOG DOBROG ADVOKATA I TUZITE! TIHIC JE SA SOFTICEM NAJVISE DPOPRINEO PO NAREDBI SRBIJE DA SRBIJA NE DOBIJE KAZNU KO GLAVNI ORGANIZATOR, POCINIOC I KRIVAC AGRESIJE NAD DRZAVOM BIH-m I SVE RATNE ZLOCINE, GENOCIDE KOJE JE POCINILA U BIH-i KO I UNISTAVANJE SVIH INFRASTRUKTURA, MUSLIMANSKIH I KATOLOCKIH BOGOMOLJA ITD, PLJACKU, PRODAJU UNUTRASNJIH ORGANA UB*IJENIH BOSNJACKIH CIIVILA, KIDNAPOVANU BOSNJACKU DJECU KOJU JE PRODAVALA PEDOFILIMA I ZA UNUTRASNJE ORGANE PO RUSIJI I CIJELOM SVIJETU! REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE I TUZIT JE ZA SVE STO JE POCINILA U BIH-I INACE CE ONA ZA MALO VREMENA OPET UBI*JAT BOSNJAKE I UZET POLA DRZAVE I TERITORIJE BIH-I!
vama dole treba baciti atomsku pa onda pustiti dijasporu da napravi normalnu drzavu. Majku vam j.e.b.e.m. fashisticku