Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da im srbi nisu popravili prosjek 90-ih kako tvrde 50.000 silovanih muslimanki sada bi bili svi 60+.Sada su to sve sve dike u kojima tece srpska krv, pravili su po narudzbi, musko zensko pa ko je zelio i crnce i to je bilo mmoguce.Posto nisu zahvalni treba traziti da vrate djecu ocevima.
mi necemo vasu \"multinacionalnu bosnu\" a vi cete ju imati za 20 godina na vasih 24% kao sto imate i do sada, ostatak je samo folklor u maniru 90tih !!
ako nećete multinacionalnu Bosnu ravnopravnih naroda sada, za 20 godina ćete imati bošnjačku Bosnu... ha ja
pismen Odlicno! Trebamo uvesti i porez na porodjaj ili jos bolje na novorodjencad. Puna je BiH gamadi! Nema vece bagre na svijetu od nas! ------------------ TI GOVORIS SAMO U IME SRBA U BIH. NEMAM NISTA PROTIV, CAK NAPROTIV SLAZEM SE S TOBOM STO SE TICE SRBA. NEMA VECE GAMADI NA SVIJETU OD VAS.
Pad stanovnistva je dobar, europa treba 50% manje stanovnika da bi imala odrzivo gospodarstvo. na svjetskoj razini treba opasti sa 7 milijardi na ispod 1 milijarda. dok se to ne dogodi ziviti u bjedi i ratovima, tko vas yebe kad se mnozite ko\' stakori !!!
i kote se brze u onih 24%
@realistican buraz, mozda si ti i u pravu... onaj IKAR je bio dno dna
puf, puuf, puuuf.... umirem od svinjskog mesa. još da koje malodobno čeljade nategnem iz gluve bukovice, pa nek odmah odapnem.
addmiineeeeeee, mame ti se nakaaraam u pakash!!!!!!!!! yeebo ti dijete sebi ono malo najdraze sto imas.
Za ovo su krive IKAR konzerve
Pa vas najbrže nesraje, Hrvati imaju pozitivan trend, sta si se ponadao. Zato Hare ni nece popis jer cinite danas oko 40%
www.tvsnimci.net
I jos jedan zemlotres tako dace u entitetu seronja ostat oko sto hiljada haa.
Zato rano sazrijevamo, ja i nas dijamant cijenjeni Dzeko smo umakali sa 12 godina, a mladi evropljani ni sa 16 i ovi smradovi i njihova braca po smradu c(g)rovna.
Kod nas sve uredu, izumiru samo vlasi i sokci. :) www.fzs.ba i www.rzs.rs.ba