Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanci su kulturan narod, znaju svoja prava i obaveze. Nisu ko one prekodrinske kabadahije koje bi i svog oca ubole u guzu samo da imaju neku korist.
\"ja zbog budala necu nikom da sam duzan\" Narod u BiH je vidio kako je kad budez zirant budali za kredit, e pa treba nauciti od toga.
Mi trebamo strucnjake da nas vode a ne prodavace magle.
Islamisti su zaludjene bu-dale koje se koriste kao marionete. A slazem se, re-is treba svoju dupe da digne iz fotelje. Sta ce on, nesposobnjakovic na fotelji? Neka sposobniji uzme njegovo mjesto. A on neka ide u dzamiju gdje mu je i mjesto.
Mazu oci s \"islamistima\", vec ofucanom propagandom. Budala ima, ali ih ima na sve jednoj strani. Zapad je sa tom ofucanom propagandom o \"islamistima\", pljacko po bliskom istoku. E pa nije sve \"islamisti\" i nije sve \"al kaida\". A da ovih zatucanih ima, ima ih. I treba ih drzati pod kontrolom. Jer pitaj Boga za koga oni rade. A da je zapad toliko zainteresovan da skine \"islamiste\", skinuli bi oni rezim u Saudijskoj Arabiji. Ali nece jer su to njihove marionete. Oni mogu biti skinuti samo od svog naroda kao i u Egiptu sto su skinuli onu marionetu.
-Lahko ti je zednog na izvor namamit ,Danas se slobodno moze reci Za Bosanske muslimane da su moderni Muslimani , Pa i cinjenice govore mi krstarimo po Evropi od ,da kazam 1969.godine sve do danas, kad se sjetim lijepi Godina nekada ,mi se ogradjivamo od ovih Talibana fanatika.
predstavljaju titovi proleteri i vehabije.... oni su vecina a obje socijalne grupe imaju za cilj, kamenjati \"strance\" u sarajevu. realnost.
Koji je ovo kloc