Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji nazadak jebote
dosta im vise mrake sa balkana i drugih vukoebina
Uvesti kontra mere. Isto naplacivati 7eur za gradjane hrvatske sto ulaze u gradisku da sipaju gorivo
hahhah... vi ste bitni ko lanjski snijeg. niste vi koji će uslove postavljati, možete samo slušati komande iz eu, odnosno hrvatske.
@ikg mozda dok je covic bio relevantan ali ta su vremena prosla decko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mene interesuje hoce li i migranti iz bihaca placati 7 eura za ulazak u hrvatsku?
To je da se zna 90 dana i ne viśe i ne manje..a ne duźe na bilo koji naćin da nekomentariśem sad.. Ali i da Narod ostaje u Bosni da bude rob.za minimalac plate..Mozda Firmama politićara fali radna snaga jevtina..Vidi srbija sporazum sa njem vozaćke da priznaju,sad fale śoferi u srbiji masovno.
@Korisnik. Neznam ko śta ćita. Ja koliko znam Hrvatska Schengenu proljeće ja mislim 2020 spaja se..
prije toga će hrvatska uvesti vize federaciji zbog slanja migranata na hrvatske gp. to će usvojiti i cijela eu. građani rs će moći normalno prelaziti granicu, a hrvati iz federacije ionako imaju hrvatske osobne iskaznice.
hahahahahaha neko ti je podvalio drogu u bobe
Hoće li ova gamad o političara morati ispunjavati folmurale ili će koristi blagodeti diplomatskih pasoša? Koja nas stoka vodi...
ovo se odnosi na sve koji nisu članice schengena a to znači i SAD i Hrvatska ali bitno je komentarisati , a prije toga ne pročitati članak.
Kakva Hrvatska kad je ona vec dio EU?
sad da ali ne hrvatska ,ti bi prvo trebao procitati do kraja "Među 61 zemljom, čiji će građani od 2021. godine morati da podnose zahtjev za ETIAS vizu, nalaze se i Srbija, Makedonija, Crna Gora, Albanija, Australija, Kanada, Izrael, Japan, Monako i SAD."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bra’v Bake !
Dobar ovaj bezvizni režim s vizama.
ma ja bi njima isto vize uveo ,svakako i Turskoj .Samo nase bi vrijedile 25 eurica + dobiju porciju cevapa ali Banjalučkih ipak u njima ima malo svinjetine
strasno ,pa kako sad ovo,nemrem bulivit,sta sad da rade mošnje a da mogu u Tursku
cuj to...pa engleski ambasador i novalic rekose da smo jednom nogom u eu...o cemu se sad ovdje radi?....
Pa mi smo stonoga, imamo mi nogu i nogu jos..
Jednom nogom u grobu, a drugom na kori od banane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)