Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece jer su na putovanju, samo pokazu pasos da su prelazili granicu. Glup clanak klixe.
Zanima me da li će neka organizacija pokrenuti tužbu protiv Klix-a zbog toga što dopuštaju svakakvim bolesnicima da komentarišu i vrijeđaju ostale na vjerskoj, nacionalnoj i rasnoj osnovi. Ukoliko Klix nema dovoljno resursa da moderira komentare zašto ne zatvori tu sekciju do momenta kada zaposli dovoljan broj ljudi koji će brisati uvredljive komentare i korisnike.
Pa mora Klix veličati Vučka tako što pišu 30 članaka jer je podijelio 10 hiljada vakcina ljudima iz regiona. Ovako će haman Klix veličati i Erdogana kad stigne 30 hiljada doniranih vakcina u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Policijski sat ne vazi za putnike koji su doputovali u BiH. Daj ne diziti paniku bezpredmetno
Vakcina je besplatna a policijski sat je policijski sat.Cuj nema para da plati nocenje pa sto ne isprosite usput neki krevet fukaro lazljiva.
pricate guposti,sinoc yu me zaustavili i u rs,i na marindvoru,pokszao potvrdu vakcinacije,nidta u redu i to je to
E jos bi da se vakcinisu a da ne plate kaznu eeee
Zivila Srbija !!!
Nađi sličnosti...Fadil mogao nabaviti ali nije htio ni uz naplatu vakcinacije,Vučić kupio i besplatno dijeli ex yu prostoru... Ostavimo pro&contra vjeru,naciju, I i II i ovaj zadnji rat ali HVALA SRBIJI,NARODU,VLADI I VUČIĆU NA OVOM ČINU...kao što i tiha večina misli
Jos ste treba li od Beograda trazit suvenciju, za kazne.Sto ti je bosnjo.Kaznu da ne plati a, guzicu spasava!
Taj policijski sat je jedino zašto je SDA sposobna, ne izilazite da mi pokupimo nesmetano!
Pa tko ih je tjerao da idu,Fadil ce nabaviti kroz koju godinu i u nas vakcine pa su se mogli i ovdje vakcinisati ali kad ñaš narod čuje da je đabe tu nema barijera
Mislis "kada postanemo prava drzava". Pa to se nece nikad, mozda ni tad, dogoditi. 😂 😂 😂
Nek plate....Nek zahvale vlasti sto su morali ici u drugu drzavu...nije im kriv policajac sto ih zapise nego oni sto su im ugrozili zdravlje. Poslije vakcinacije pred Vladu...tamo se zalite.
strah ? opališ šamarčinu panduru, pa nek njega bude strah,...... **** vas strah više... ili živi slobodno ili umri... samo neki strahovi
Pa fukaro plati noćenje,đaba si dobio vakcinu
Pa naravno da ce platiti. Kad je bosnjo znao biti covjek. Bosnjacki politicari, premijer fadil, i sve i jedna inspekcija zive od naplate kazni. Znas kako kaze inspekcija kad ti udje u radnju...mi ne mozemo izaci dok ti nesto ne naplatimo. Izaberi sta ces. A sad im kasika u med upala. Samo treba da stanu 1km iza granice i bace udicu.
deri ih ko ih hebeeee
Trebali su planirat noćenje u Bg. Primili vakcinu, lijepo vrijeme, ptoveli dan skupa...halilite 50€
Ne moze sve guzovace..i vakcina i da te ovamo ne oplete...