Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja mi svrha da gledam,samo da se nerviram i žderem a nisam u mogućnosti bilo šta da promjenim.Niko neće poduzeti apsolutno ništa zato što ih je 80% uhljebljeno u državnoj službi i prekomjernoj administraciji.Zato nikome i ne smeta.Kad im zafali para samo će podići stopu pdv i doviđenja ko šiša nas običan narod.
@123 \'\'I da znamo kako se trosi, a svi znamo jer najbolje vidimo svojim ocima, sta mozemo uciniti povodom toga?!\'\' A mozda neka pobuna, neko novo glasanje na izborima, upravo zbog takvih sta mozemo , suti i trpi i jb.nog neslaganja glupe st.oke upravo i jest u ovakvom stanju drzava.
Ovo je za svaku pohvalu, netko je stavio i da znamo šta možemo učiniti, pa fino na izborima ne glasaj za svoga koji te opljačkao, nego za nekog drugog da ga kazniš. IZAĐITE NA IZBORE, nemojte dozvoliti da uzmu Vaš glas i glasaju umjesto Vas, makar otišli na izbore kako bi Vaš listić bio nevažeći.
Koji je kriterij u BIH za status općine ? Moje selo i još 6 manjih sela sa oko 5 000 stanovnika traze status opcine i ne mogu ga dobit a općina su Dobretici,istocni Mostar,Kupres RS ..sa manje od 1000 stanovnika ?????
I da znamo kako se trosi, a svi znamo jer najbolje vidimo svojim ocima, sta mozemo uciniti povodom toga?!
znaju a SDP gospoda voli da popije i da pojede, vecinom je to riba, morski plodovi i ostalo :) to neko mora da plati
GRESKA!!! Bas bi trebalo da ih zanima..a pogotovo kako su ga troili ljudi koji su prije bili na vlasti..npr SDA ministri i slicno!!
intrigantna stranica