Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko je najveca prevara BIH poslije rata. Otvara muzicke skole, ide na tekme, drugo mu stavljaju ljude na crne liste. Znaci u prevodu velika nula
Prvi put sam definitivno siguran: Inzko je smeće!
@SrbijaKoRusija Dobar ti nick. Znam da se nekadasnji SSSR raspao ali da je spao na velicinu Srbije ,to nisam znao.
Vidim Hrvati se ujedinili . Srbi takodje . Bošnjaci ? Aaa da . Borba je oko kantona . J.ebeš državu ..
Bude se uspavane zvijeri sa naše obje strane, a nameće se nama traženje adekvatnog protuotrova koji se zove NATO
Deklaracije i odluke fašističko-zločinačkog HNSa, koji čak nije ni nevladina organizacija, tako slatko i s ponosom nabijemo na QRČINU..........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
eto kad je odmah reagovao na odluku SDA sad mozes isto ali ti samo suti ti imas sigurnu platu isti si ko i nasi politicari samo bla bla a nista ne radis za ogromne pare
Inzko jede gobna.
ohr i incko trebaju otici odavde,mi bi smo se lakse dogovorili ili ponovo porokali. uglavnom naslo bi se neko rijesenje
Zar ovaj nije umro, mislim politički, da se razumije :-))
INSKO ti bi bio IDEALAN za neku UREĐENU DRŽAVU !!! Ne moraš ništa RADITI, da ne bi nešto POKVARIO !!!
Dzaba druze! Inzsko je najveci fasisticki i genocidni izrod poganski koji hoda po BiH! On stiti krstaske interese kako bi krizarska manjina majorizirala vecinu naroda, jer je taj narod Islamske vjeroispovijesti na tlu Evrope! On nije placen da rijesi srz problema, on je tu da drzi Bosnjake na udici! Djubre jedno fasisticko!
Incko peder
“Gradimir Gojer pisao Inzku: Ne možete prešutjeti veličanje tzv. Herceg-Bosne” Sve se moze kad se hoce.
ovo nema druge.svako nezadovoljstvo treba izaći narod na ulice sa transparentima.,trubama itd. sve dotle narodu izgleda sve paše. kasno će biti kasnije.
Oni koji se razumiju,tvrde da je djelovanje Visokog predstavnika ovdje potpuno samostalno i nezavisno od PICa, tako da ovaj Zabrinuti može donijeti bilo koju odluku.Dakle,Covicu hitno zabraniti svako političko djelovanje,sankcionirati HDZ BiH, kao što je to bilo sa SDSom i njihovim funkcionera u vrijeme Pedia.
nemojte insana napadat, zar ne vidite da je čovjek pretjerano zabrinut, zato i ne može da upotrebi ovlasti koje mu stoje na raspolaganju, al to je drugi oar opanaka, i tako će nam biti sve do sudnjega dana, a i poslije....haja
Gradimire lagano na izbore pa ako dobiješ mandat onda drži predavanja.. A to što te bošnjačke stranke drze za ovakve stvari je najbolji pokazatelj koliko vrijediš.
Sama rijec Federacija,znaci da se sastoji iz dva ili vise dijelova.O tome je Alija trebao voditi racuna sa kim se udruzuje.Naravno hrvati imaju svoju teritoriju jos od Deytona i ovo se moglo ocekivati.U Dejtonskom sporazumu pise da hrvati imaju specijalne odnose sa Hrvatskom,isto ko i srbi sa Srbijom.Dje smo mi tu ptice znaju.Ovaj reditelj treba da procita te scenarije,mozda su slicni njegovim.