Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da li od toliko ovih komentatora ali i od autora teksta, da bar postave jednostavna pitanja: " Ko to ima interes da se ovo dogadja u Sarajevu i Tuzli" ? Zašto, kako, gdje od koga....
Čija, i kome je ova podvala? Da li se zna ko je ovo napisao i iz čije kuhinje je šerpa sa bojom???? Još ne, i neće. Da li se znalo i ko bi trebao biti optužen i bez provjere???? E, to je jedino sigurno. Mržnja ima stotine lica, a podvale na Balkanu su starije od ameba.
Obrade... Huso... Hvala sto si doso. Reci!? Treba mi srba. Molim? De ne zajebaji, nebi trazio da mi ne treba. Nema... Cekaj, mora bit' neko ko hoce da se vrati kuci. Njihova kuca je u republici srpskoj! Slusaj Obrade, ovo je vazno i za vas... Slusaj Huso. Boli mene k***c za Amere, a boli me k***c i za Arape i za sve me boli k***c Jel? Hmmm Bolil te k***c za pare? Platit cu... Kolko ti treba?
Izabrani narod je izmislio komunizam i tim putem ubio 100 miliona ljudi. Izabrani narod je ubio 10 miliona Ukrainaca(Holodomor) 1933 godine. Izabrani narod kontrolise sve zapadne zemlje kroz banke, medije, sudstvo, Hollywood, etc.
Ljudi koji zive u ovoj zgradi sigurno nisu ubili 100 miliona ljudi, niti ih je vecina bilo zivo 1933. da ubijaju Ukrajince. Prestanite generalizirati tako, skoro svaki narod ima pojedince ili grupe koji su radili zlocine.
@Hello226 Da li baš ne znaš o čemu se tu radi?
Ali, stvarno..jevreji su narod koji se mora cijeniti i postovati..nemati drzavu toliko godina , pretrpiti genocid, pa napraviti onakvu drzavu koja godisnje ima najvise aplikacija za patente, koja je svjetski lider u sferi sajber bezbjednosti, koja, uprkos tome sto je stacionirana u pustinji, ima stabilne zalihe vode, itd, itd, i sve to okruzena sa 200 miliona neprijateljski nastrojenim kozoyebima (koji ne znaju ni cackalicu proizvesti)..svaka vam cast.
@prontalgine ma, boli me qraz za njihova ubjedjenja i vjerovanja, kada to bude bio problem, tada cemo to i adresirati..ja se samo divim njihovom progresu..
I historijskog revizionizma...
Pusi racku bradonja celavi
Jedina drzava na bliskom istoku gdje hriscani nisu sikanirani, diskriminirani, generalno gradjani drugog reda, i uzivaju sva prava kao i vecinsko stanovnistvo, je IZRAEL!
@vojvodaPetar to nije moglo trajati, muslimani au to morali skenjati..rusi im ugled..
Najveci progon i genocid u 20om vijeku su pretrpili hriscani u muslimanskim drzavama. Pocetkom proslog vijeka, cinili su nekih 20% totalnog stanovnistva , da bi krajem istog spali na nekih 2%..merhametli, religija mira? Mrrrrs...
nemas pojam ni dokaza
@unmibh guglaj, pa se javi.
Ostalo 10 jevreja u bih, i oni smetaju muslimanima...tako i na bliskom istoku, teritorija izraela ne cini mislim ni 1% tog dijela svijeta, ostalo sve muslimansko, i opet terorisu te ljude 70 godina (i jos brojimo)...da svi muslimani odvale po 0.05% svojih teritorija, namirili bi palestince i zivijeli bi u miru..
@492823 ali, musliman voli nasilje, a kad dobije po nosini, onda mu nista draze nije od kmecanja po svjetskim medijima "djeeeenoooosaaaajd!"..
ali ne to je sveti grad za muslimane kao i za jevreje i krscane... religisko opste ludilo...
Ja sam vec uputio bracu jevreje na bosnjacki fasizam komentarom i linkom na jerusalem postu...
@492823, Ubit će te mržnja, i da li je ovo sa tvojim potpisom ?
Židove ne ostavljaju na miru ni u multietnickoj Njemackoj a kamoli da neće u arapskom sarajevu
Pisala neka isfrustrirana besposlena dječurlija koja nije dobila marku od nane za kafu. Ista dječurlija koja po RS piše slične stvari o Srebrenici.
aj ba ne seri.. čitavo vrijeme se vrjeđamo na osnovu religije i nacija, i jednom pljucneš na jevereje i odma fašizam..
Ebi ga jarane 65% ili su ustase ili njihovo cvjece