Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve Pikachu kriv, on i njegov napad zbunjivanjem... 😕😂😂😂😂😂😂
Povrsni novinar nije ni razmisljao o onome sto je pisao.
trebali su pojasniti da je to samo ispostava suda, tj sudije ce dolaziti iz visokog određenim danima i to je to
Crni Alija šta nam uradi, pa sud iz Visokog smješten u Olovu.
19 puta sam procitao naslov da vidim gdje grijesim, ipak je znaci opcinski sud Visokog u Olovu...dobrodosli u BiH
Gradi se nova zgrada Općinskog suda u Visokom smještenog u Olovu....to valjda ima samo kod nas....jel to u visokom sve neboder do nebodera pa nema placa za sud
@spreca Sud u Visokom je nadlezan i za opcinu Olovo te gradjani Olova moraju dolaziti u Visoko, a ovako ce moci rjesavati stvari u Olovu. Vjerovatno nema dovoljno novca (i ovo je donacija svakako) da se napravi opcinski sud Olovo. Sigurno imaju neki kriteriji i standardi koji se moraju ispuniti.
Nadji logiku: Opcinski sud u Visokom smjesten u Olovo... Hajmo aplauz za onog ko je ovo osmislio!
@stabiloBoss Jasno je to. Ali nađi mi logiku da je za Olovo nadležan Visoko...