Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se djeca lijece preko SMS poruka, dok su socijale za ugrozene 70KM Zenicani kupuju za 95.000 satove u 2019 😁😁😁
kako se peru pare i kradu pa to je toliko providno, zar je narod toliko nepismen i zaostao u BiH 😁😁
A svi auta vozaju, telefoni od par hiljadarki na stolovima (da se vide) Daj majke vam prestanite! Kada se nešto radi kuku vama,kada se ne radi opet kuku! Izvaditebruke iz džepova,odmakni se od kafane i kladare i prihvati se posla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje cemo se naci? Kod sata...
Kod kojeg, ima ih sest?
Nije to to kad su ovi novi satovi :(
IMA SE MOZE SE Nije ovo ruralni gradic tipa tesanj vitez i slicno da se nema 100 000 KM za javne satove
UBolje da su toliki novac u humanitarne svrhe dali! A u toj Zenici nema nikakvih privrednika koji bi mogli donirati za satove i ostale radove kako bi malo uljepsali i modernizirali taj sivi grad? Tesanj se stalno obnavlja i nesto se radi pomocu lokalnih privrednika, a ne para iz budzeta jos tako mali grad. Mogle bi se stipse iz drugih gradova malo ugledati!
Yebo ti sivi grad djecu
U prosjeku 16 000 po satu, pa jesu ih pravili Breitling i Rolex bagro usrana, onog k'o je odobrio kupovinu zavezat za sat i dobro isibat.
Nađemo se kod 98.000 KM 😂
A na cemu su ovi hljeb Te *ebo? Kakvi bolan satovi? Daj I nama malo toga necega.
Rade par dana knda stoje pokvareni
@Sumnjivo lice dana onda*
Zenica napreduje u svakom pogledu.Zna se I koliko je sati.
ovi satovi ne vrijede par milja max.
Dizajn satova -1
Jesu ovo neki rolexi?
ovo je donekle i realna cijena za razliku od onih 2.2 miliona za krov...
Ako ce se manje kasniti na posao i u skolu i na fakultet i ako ce se postovati vise vrijeme neka su ih kupili. I da budu ispravni barem godinu dana.
Ovi gori od ovih što trafike plaćaju 300 milja... Sat realne vrijednosti max...300KM oni plaćaju 15000... zemljo Indijio...
Treba nam sto vise satova, da skontamo da je vrijeme da idemo...
Ocam ja te ček’o kod onog drugog