Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajra,mesna industrija koja radi u talu sa Lijanovicima.Mesna industrija koja je dobijala "nepovratna sredstva" po 5 miliona KM dok su Lijanovici bili na vlasti.Bajra,koji je "ugusio" obicne mesare po cijeloj drzavi uvozeci meso iz vana.Najgladnija osoba koja postoji na ovom dunjaluku.Malo mu meso,pa sada pere pare praveci zgrade.Bajra,covjek koji je zajebao Turke uvaljujuci uvozno meso..
Divan grad postade Zenica sa über seljoberima sto vedre i oblace zivotima Zenicana...za 300-400 stoje od Ekra Has-ova Bajri i Almy-a...
tukne bajra tukne fudo.........helem diHat se ne'mre :)
Bajra ce nam svijim mesom potrovati i cijelu Tursku..
bog zna od cega on pravi one cevape, desetka u cijeloj lepini 3-4 KM
Brisite vi komentare ali narod nije glup , kupio lik clanak za mekinje ...
MA SVE CE SE RJEŠITI DOK SE KASUMOVIC NAMIRI,ZATO I USPORAVA
iz Mesne industrije Bajra su pojasnili pojasnili su iz Bajre prema riječima odgovornih iz Mesne industrije Bajra izjavili su iz Bajre dodali su iz Bajre
nema većih seljačina u cijeloj bosni od ovih zeničkih.
Mora da se nekom zamjerio ili nije kovertu napunio do vrha
sta nas zamarate lokalnim mafijaskim sukobima u nekoj zabiti
Ja sam uzimao od njih bosanski sudzuk onako nije los bio a i to se promijenilo i tacno se primejeti da je se tu nesta mulja i bog zna sta ubacuju, nikad vise haram him svaka marka za prevaru bila!!
slazem se da je im je sve prije bilo regularno dok su jos u travniku imali 1-2 mesnice, nakon expanzije doslo je do porasta kvantiteta a kvalitete nema :)
Probaj zatraziti loj kada kupujes cevape , NEMA jer klempo sve melje i prodaje za ljeka mu trebalo ...
...statika na donjoj granici.
Oni kradu jedne drugi pokradu njih i sve se to vrti u krug s haram parom