Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametna načelnica Babić. Napustila je lopovsku SDA, pobjedila ih na izborima i pokazala kako se može biti uspješan u svojoj lokaknoj zajednici. Odličan i hvale vrijedan potez.
svaka joj cast
@Antiboot Poznaješ materiju. Za svaku pohvalu.
Aferim i svaka čast Amra.
Za pohvalu potez
@N0V0STI Slobodno je odvedi kući, možda ti kupi koju knjigu da pročitaš. Ili ti čak, uredi kućni budzet.
Amrice gdje ti je Halim Zukic?Kako te ispalio ko iz pracke,hahaha,hanumu pod hidzabom,sehidsku zenu?
Amra SCARFACE.Kriminalka lokalna
ako je osnovna skola po zakonu obavezna zakon bi trebao da placa udzbenike...
Od rata pa na ovamo načelnici u Visokom nisu bog šta napravili za Visoko niti su kome šta dijelili džaba , ALI barem nas građane nisu dirali i lupali nas po đepu ko OVA , OVA je prevršila svaku mjeru , uvela nam čišćenje stubišta 16 km mjesečno , mjerno mjesto plin 2 km mjesečno , povečala cijenu vode 100% sad je račun za 30 km veći mjesečno i to je samo JKP
, da ne nabrajam općinske usluge jer to ne ide mjesečno , pa parking nikad se parking u Visokom nije plačao prije a sad naplatna mjesta prazna a uličice pune auta itd , sad čitam SDA hoče da nas oslobodi od ove , nek se nosi i ona i SDA
Ova žena i svi njeni saradnici moraju što prije biti obuhvaćeni istragama državnih službi jer je kantonalne štite i guraju predmete pod tepih. Davno je prešla granicu i ponaša se kao vlasnik grada, a grad nikad nije bio u vecem ludilu i beznadju. Uništila je sve što se moglo uništiti i pokrasti. Ovdje ovi što je hvale i ližu dupe su botovi kojih ima jako malo i moraju to da rade.
Sto se tice besplatnih udzbenika, kad se vec daju, najvise mi ima smisla davati porodicama u socujalnoj potrebi, bez obzira koji je dijete razred. Ostali ce svakako imati pare za platiti. Toliko.
Da li iko postavlja pitanje kako je ova šefica kriminalne organizacije uspjela svaki svoj aferim zataskati, u svaki upravni odbor ubaciti po clana sire familije, sijati strah medju gradjanima, vodu poskupiti preko 100%, stavljati mrtve na biracke spiskove, unistiti sport u Visokom i grad pretvoriti u najvecu oazu privrednog i politickog kriminala?
Svako radi koliko može.
Ako je osnvna skola obavezna, a jest, za sve razrede sve mora biti besplatno.
samo da se zna, Ze Do kanton obezbjedjuje svake godine kao i ove, a Amra voli da uzima tudju plahtu jer izborna ozbiljno uzima daha
Ovaj potez je svaku pohvalu. Medjutim ima puno prigovora na rad gradonacelnice i njenog nacina zavodjenje (ne)reda u Visokom.
Svaka čast!!!
Populistički potez kao i svaki drugi koji je povukla. Ova je toliko ograničena svojim malim poltrončićima i beskičmenim dupeliscima da je izgubila svaku vezu sa realnošću. Naravno da može kupiti kad je djece nikad manje u školama. Pozivam vas da se provozate malo kroz Visoko da vidite šta su makadam ceste, da vidite kakvi su putevi za turiste i kako to održavaju njoj podobne firme.
@super_bayern ES-DE-0000
I ona voli Burberry kao i Seka.
Prepisuju od Bandića, samo što on svim osmoškolcima kupi knjige. Udri po sirotinji.