Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovo a zna se vec sigurno ko ce se tu “uliva”
To nam treba, jos jedna kafana. Koji ce nam k muzeji, kultura i ostalo... Daj ti nama kafanu.
Sad ce brat irfana cengica ovo rentat Al podvalice raji neko drugo ime
Jeste li je zato renovirali,majke vam lopovske,da je date nekom stranačkom hošrapleru da od nje napravi šiša bar i da iznese stolove na pola ulice od od ostatka ulice da napravi privatni parking?Bagro sitnošičarska,hoćete li to da omastite brke izdajući istoriski spomenik?FUJ,MATER BI ROĐENU IZNAJMLJIVALI SAMO DA NAPUNITE KESU.A ona smijurija od pokušaja gradonačelnice uvijala se tu i kliberila neki dan kako ste objekat poklonili gradu i građanima?!
Tužno i očekivano. Seljačine se nakotile po gradu umjesto da obitavaju u svojim vuk*ebinama, a na sva usta hvale rodnu grudu. PU 🤮
To je vec dobio neki Stranacki Bot I poslusnik Sve ostalo je samo Formalnost
Metropolis likes this