Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvu sliku trebamo da saljemo ljudima, a ne cirkus iz skupstine KS. Bravo Skaka, pokazi i ostalim kako se to radi. Mladi su nasa buducnost!
Veliki je ovaj Abdulah Skaka, mnogo veliki gospodin!!!
Da je srece da ih i premijer nagradi nekom stipendijom, Vlada KS ima budzet od milion a on trazi sebi pausal. Koji debilizam!
Mladi su nasa buducnost i zato ulaganje u njih i njihovo ovrazovanje nije nikada promasena investicija. Svaka cast gradonacelnice!
Ovako se to radi, nema potrebe da pricamo o necemu ako to necemo djelima pokazati. Sve pohvale gradonacelniku, ljepsu sliku iz Vijecnice nije mogao poslati!
Lijep gest koji bi svi nivoi vlasti trebali da rade. Smanjiti pausale a dijeliti stipendije. Pozdravljam.
Samo ulagati u mlade, to je recept za uspjesnu drzavu. Kamo srece da imamo vise Skaka.
Skaka se izgleda zarekao da ce dnevno imati bar jednu pozitivnu pricu i evo uspjeva u tome za razliku od sestorke koja je vise Grand paravlada koja samo zabavlja publiku bez ikakvog plana razvoja, ekonomije ili bilo cega.
Nas dobri Skaka, misli i na mlade i na stare i na zgrade i na dogadjaje. Hvala od srca za ovu djecu.
Svaka cast gradonacelnice, nek a ima neko ko misli i na mlade koji trebaju da ostanu ovdje.