Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi pojedinci ne lupajte o vjeri nego pomozite kao vjernici ljudima...nije valjda da Bog stalno opominje a da vi bježite u bogomolju?
kako ga poliza na kraju :D
Ovo koga u glOOOOvu spuca odmah čvorugu dobije.
Ma samo se vi \"građani\" smješkajte, i sa podsmijehom govorite o Kalesiji. Samo jedna činjenica za vas: Kalesija je prva oslobođena teritorija u BiH i to još 1992. godine, i od tad pa sve do kraja rata nije bila zauzeta od strane č.e.tnika a bila je bo.mbardo.vana svakodnevno. Mi smo svega 20 minute vožnje od granice sa S.r.bijom, pa smo se branili uspješno 4 godine dok su vama \"građanima\" iz Sarajeva č.e.t.nici došli u sred države pa vas zamalo zauzeli. To dovoljno govori ko je hrabar u srcu i ponosan na svoju zemlju. A vi i dalje laprdajte o tome ko govori \"O\" umjesto \"A\" to je vrlo bitno. To što ljudi izgubiše tolike usjeve nije ni najmanje bitno. Nemojte ni slučajno da biste se sjetili da donirate koju marku oštećenim poljoprivrednicima, umjesto toga donirajte Seki i Ceci kad dođu u Sarajevo, jedite uvozni paradajz i krastavac sa EHEC bakterijom, a nas \"seljake\" pustite da se snalazimo kako smo se uvijek i snalazili, bez vas i vaše \"pomoći\"...
E Ovakvog mi leda daj moze ova jedna za 7 jegera hahaha
Bog igra golfa sa ekipom hahahahhaahahah
sve je dobro dok ne pocne padati sumporna kisa
A i komenatri su da ih led pobije, pojedini,...
Sta je ovo ljudi? Sta nam se ovo desava? Svijet nista opet ne radi! Trebamo zvati NATO da nas spasi, ponavlja se 92-95!
Ovo moRe čojku glOvu razbit...CD
Ma nas narod je dobar, puno se popravio nakon stradanja i prezivjele patnje u ratu, pa zato, cudo umjesto leda ne padaju dukati i pecene kokosi!
A sto je identicna vijest samo o Srebrenici (takodjer grad) bila blokirana za komentare? O Srebrenici se smije reci samo rijec-dvije o jadnim zrtvama i - kapak! Ma suplji ste Sa-X...
BACI KASIKE! Mene je nena tako ucila, cim led udari, a ti baci kasike na dvoriste i on prodje. Ova djeca danas nista ne slusaju, nek je on uzeo mobitel pa snima, ha ja!
Ocigledno sta covjek prirodi moze da uradi,ali kad pocne da vraca priroda covjeku,onda ce se tek zapitaiti, X primjera samo se covjek okrene oko sebe.
pOOkisla mi glOOva
Da ne bi leda, jajici.ba ne bi dobili svoju prvu posjetu.
ovo su vam kalesijski zvuci, u pravom smislu te riječi.