Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
btw. vidite na prvoj slici zastave Srbije... Ne mrzim Banjaluku ni njene stanovnike, ali u posljednje vrijeme bas forsiraju ovaj grad, sto li ?? Da se ulizu ili je ovo istocnosarajevo-x ?
koja crna multieticnost, samo clanci o Sarajevu i Banja Luci, nikad o gradovima srednje ili nedaj Boze zapadne Bosne, sramota, ja sam iz Citluka, osjecam se drzavljanom BiH, ali ovaj portal ocito ne svrstava Hercegovinu u ovu drzavu
KRAJIŠKA LJEPOTICA -Najljepši najčistiji i najuređeniji grad u Bosni i Hercegovini..... Čast nam je živjeti u njoj :))) Bez obzira na ove odvratne komentare savjetujem vam da dođete i da vidite šta je grad :)
j.e.b.e.m vas srbe, ljudi manite se tih prica da trebamo zajedno da zivimo itd. ako tako budemo razmisljali opet ce nas j.e.b.a.t ko konja
Najljepsa je ona zastava u pozadini na prvoj slici !!!!
Lijepa je Banja Luka, da je bogdom normalan narod u njemu...
IZGORILA DABOGDA
kako bih te derno preko hastala
Fotograf, moglo je to mnogo bolje, toliko ljepsih mjesta za fotografisanje ima u ovom gradu...gdje su aleje? Park Mladen Stojanovic? Setaliste pored Vrbasa? Ali lakse je j.b.g.a. napraviti 5 fotki u krugu pedeset metara eto, cisto da se nesto fotografise. Pozdrav svim mojim sugradjanima, u ovom gradu su sva godisnja doba lijepa a jesen je ipak posebna. Nacionalisti i p.lj.u.v.a.c.i daleko ste vi od nas, a kratkog dometa. Zato hodate u.p.lj.u.v.a.n.i. Vozdrica p.a.p.c.i. !
NAJLJEPSI GRAD NA SVIJETU.... Pozdarv i za sve ostale!!!!
Mora da je BL jedini grad \"okupan zlatnim i ....blablabla\"
@gradovi Ako su Sarajevo i BL \"sela\", sta onda dođe kasaba iz koje ti zasigurno (smijem zaloziti bubreg desni) tipkaš??? PS. Može se krst nakotiti koliko hoce, ali je centar ŠEHERA BIO I OSTAO FERHAD-PAŠINA DŽAMIJA aka FERHADIJA!
DISMR nesto ovaj grad
ja sam odlucio da nadjem sebi rezervnu zemlju a to su Sejšeli, i ako nemam nikakve veze sa njima nit mi je bilo koji predak od tamo skonto sam kad mogu bosnjaci katolici i bosnjaci pravoslavci mogu i ja, nije da moju zemlju ne volim naprotiv nema ljepse al ako cemo ravnopravni bit onda ja biram Sejšele :-)
frenkie drago mi je za tebe da pratis nas portal sarajevo x a ne citluk x
prodajem traktor jeftino. Garancija važi do granice sa Srbijom.
@bikl Nisi u pravu \"biki\"! Bogomolje nisu krive sto ih pogresan narod ZLOupotrebljava za svoje nacisticke ciljeve!