Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubijanje svojih gradjana,kud veci zlocin.Dokle vise,sta se ceka.Rusite BANDU ILI UMIRITE TIHO!
Sam ovaj tekst govori o tome da je Futura u pravu! Naime, niti jednom rječju nisu negirali postojanje i prisustvo otrova u mulju! Zatim, kako će se to mulje odložiti na deponiju ako nije dozvoljeno da se koristi u poljoprivredne svrhe?! Jesu li to mostarske deponije u svemiru ili u zraku...ili su na zemlji / pod zemljom, što znači da će otrovni mulj koji nije za poljoprivredu ipak završiti u zemlji.
Dalje, kako zemlja prima vlagu ali i isparava, to će otrovi iz mulja na deponiji ili proći kroz zemlju zahvaljujući kiši i trajno je otrovati ili pak kroz isparavanja završiti u zraku, itd. Ali, šta očekivati od skupine nesposobnih likova već do ovakvu izjavu
Da vidimo taj ugovor sa Grcima.U Mostaru nista nije transparentno.Prave se lazni podaci.Sjetimo se zivotinjskog odpada, koje se nelegalno odlagalo.Nakon izjave se u javnosti pokazao neki na brzinu napravljen lazni ugovor, koji nije vredodostojan.Ako Grci kasne sa radovima, sta je sa regresom?Pojela ga maca ili netko od vladajucih stranki.
Cak i da se ispostavi da su ugrozili zivote Neretljana, ne samo Hercegovine vec i Hrvatske, oni opet ne bi dali ostavke. To je sljam kom je para vaznija od zdravlja sugradjana.
Niko nije ni mislio da cete priznati svoje kriminalne radnje