Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da nece pare ulagati u lobiranje da se Zelji ne ukine suspenzija za Evropu . Pare su stigle u pravom trenutku .
Budzet kantona Sarajevoza ovu godinu je oko 930 miliona maraka a za KK Bosna ne daju ni feniga...
Zgrozim se kad vidim stadione sa jednom tribinom poput ovog u Bn, kad rade tv prenos, od silnih njiva i zasijanog žita, dobiješ osjećaj da gledaš znanje imanje, zelenu panoramu, neku live kosidbu trave i sl. Pukni četiri manje tribine al brate da to bude upakovano koliko toliko, ako nam je nogomet/fudbal u qrcu, bar da sliku poprave malo kulturniji i dotjeraniji stadioni!
Kome treba kultura,ha ja....ko zadnji izadje iz ove zemlje nek ugasi svjetlo
Malo je to,treba mnogooo visee,moja Bijeljina je bazen sa dobrom sportskom bazom.