Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A slejo bi tebi da je u Grude,Soroki ili Capljinu!!
@gooUser19091985 samo za gradjansko glasaj, naivni bosnjo
Sad zamislite, kad ova servska vlainja ovako prica javno, na sjednici pred ljudima, pred javnosti, pred onima koje otvoreno mrzi. Mozete zamisliti sta onda pricaju medju sobom. Mozete li onda zamisliti koliko mrze ovaj narod. Sreca pa su procesu nestanka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zato Gracanica treba traziti poseban status. Gracanica vise uplati PDV-a nego svi sa kamenjara.
Gračanica ne treba pomoć da bi izgradila dvoranu. Nama trebaju naša sredstva koja smo uplatili mi i naši privatnici. Skoro 11000 zaposlenih u ovom gradu traži povrat novca na lokalnu razinu za potrebe srednje škole i naših klubova. Treba obilaziti sve gradove u Bosni i Hercegovini i biti upoznat sa prilikama u njima ako se planira davati komentare o građanima ove države.
Klasičan seljakluk.
Veći je blam i sramota vlade federacije način na koji su dijelili novčana sredstva firmama u BiH, kada pogledate spisak porazan je, sredstva nisu dobile velike firme stranih ulagača ukoliko im direktor kompanije nema ličnu kartu BiH, odnosno ako je stranac. Zanimljivo da se ne pitaju ima li ličnu kartu BiH kada se uplaćuje sila novca za doprinose, o tome treba pisati a ne o nekakvoj sportskoj dvorani...
Upravu je žena, kojoj budali u ovoj situaciji pada na pamet sportska dvorana, ti 'sportisti' su mi pravo pametni, ima li ijedan da se ne kači na budžet ?
NEKA JE JELKA ZAPOSLILA SESTRICA U AUTOCESTE PORED TOLIKO POSTOJEĆIH INŽINJERA NEPOTREBAN KADAR IZMIŠLJENO RADNO MJESTO. SVE PO DIREKTIVI HDZ
Ma neka nam je ovako, zasluzili smo. Da nije debilnog naroda i da je pravde ova ne bi otisla dalje od svoje seoske mjesne zajednice.
e gledaj je kakva je.koda joj je Bevanda minđušar ćaća.
Pa ona bi najradije dala 500 milja za Dane kosidbe trave u Kupresu i obzirom da kao i vecina provincijalaca pati od kompleksa kulta licnosti bila presretna da joj naprave neku statuu u njenom zavicaju. Vratite nam maltare na ulazu u grad i vratite nam jaliju koja "presipitava" sve neintegrisane homo - primatuse koji se dokopaju posla i funkcija u našem gradu.
sjeo bi tebi ali ga dadosmo čovketu za Mostar morat ćeš sačekati da se on nacucla pa da ti da poslije
Jelka dokazani kriminalac. FUUUUJ FUUJ. Jedna od odvratnijih na bh političkoj sceni. Nadam se da čitaš, Jelka
evo i ja mu crknem od smjeha...
Mozda jelka ima udruzenje u sirokom da njemu da par stotina holjada km
Treba TK traziti autonomiju, ne moze ovako vise
Mene cudi kako vam vas sugradjanin bivsi ministar u vladi FBIH nije sredio sredstva obzirom da je Bazen njegova mahala i da je pola mahale pozaposljavao u Sarajevu. Svi bi vi guze dali da vam neko ponudi posao na drzavnoj sisi i sutili bi ko (da ne kazem sta).
Za ove napaćene i neupućene jedna informacija da se dio grada zove Bazen, pa samim tim i dvorana... Nekad je tu bio bazen, po čemu je sve dobilo naziv, a ovim gore pomenutim poručujem neka se kupaju u bazenu svog neznanja i gluposti.
Razlog više da Hrvati ne vole BiH. Đaba im nude pomoć, đaba solidarnost, oni su navikli mozak na turski vakat.