Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako trebate, u kuci ratujte! Ostavite Bosnu na miru!!!!
Procitaj clanak prvo pa komentarisi i ti i ovi sto ti lajkuju... Nista lose nije rekla, cak naprotiv..
Iz te župe sam, ali sam Bošnjak. Ne dozvoljavam da se tek tako šuta netačnim brojkama. Iskreno se ne ponosim protjeravanjem Hrvata, ali je situacija bila “ili vi ili mi”, tako da nismo imali izbora. Ko je kriv za to, pitanje je za veci auditorij. Te ljude dozivljavam kao svoje i tako ce i biti dok sam ziv, zalim iskreno zbog svakog izgubljenog zivota, ali kao sto rekoh, nije se imalo izbora. A Kolinda ovo govori afirmativno za BiH, i ima moj LAJK!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix je s.ranje od portala koji potiče međunacionalnu netrpeljivost...
Kad izvadis prezime iz usta pazi da ti jogurt ne iscuri po gubici. Rat ti u kuci bio
Nekome u EU odgovara ovakvo stanje u BiH. I 1992. da je svijet htio mogao je odmah na početku zaustaviti krvoprolice i toliko ubijenih na sve tri strane, ali ne svijet je tri godine nijemo gledao i šutio kao što i sada isto rade.
Eto vam Hercegbosna, a preko vas da nam NATO dostavi oruzje za izgon svetosavaca preko Drine?
Nama treba neki tvoj kucni uredak iz mladjoh dana pa da kr...o ko ljudi
ne laje kuca radi sela nego radi sebe.nusu uspjeli u svojim planovima a Putin kuca na vrata.Spašavaj!!!
radili su puno da nas ne prime u EU.sad kad su došle vile očima sad bi na brzinu nešto.E sad ne može.
Ufati se ti tog drugog prezimena....
Za razliku od Milanovica ovo sto je rekla je u pravu 100%....
Ma kakva crna EU dajte nam puške barem one sa čorcima čisto da podmažemo atmosferu..i tako u krug još 30 godina
Trebate li novi Den Haag i tribunal da vam ponovi presude?
Lijepa žena.. Odlično se nosi sa godinama..
Korektno !
čovke i zoka, dodo i orban, ( i aca ali on hvala bogu u pozitivnom smjeru) su 100% homogenizirali bošnjake, koji su im sada zahvalni na tome, toliko da im nikakakav lider nije potreban.
evo ja znam licno od jednog dijasporca koji je aktivan u njemackim patriotski udruzenjima tj razmislja da uzme njemcko drz (sad ima bosansko)da udje u afd partiju koja nije desnicarska vec pronjemacka i kaze da njemci nove clanove smatraju kao jos jednu zemlju koju njemci moraju hranit kaze da su tko i kod hrvatske mislili grcke itd
A šta je više ta EU, raj u koji treba svakako ući, pod svaku cijenu, ma daj odj...e.b.i više, eto vi ste ušli pa wta se desilo, ništa