Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imala je i RH. svog Karadzica u liku Mate Bobana i presuđeni su isto , za najgore zlocine protiv covjecnosti , u najtezim trenutcima za Bosnu kad su nam gradovi bili opkoljeni i pod ofanzivama vrs , oni su udarili svim silama da unište Bosnu i njen narod totalno..
Šta kaže Dragan Čović na ovo?
Ti kobilo odjebaus!!
Srbiju i srbe neće 100 godina niko oprati za izvršenu agresiju na BiH i Hrvatsku od 1991 do 1995.god i na Kosovo 1999.g i za izvršeni genocid nad Bošnjacima i Albancima.
Sta ti imas sa tim?Vi niste smjeli tuziti srbiju tj niste htjeli,!
@lale gator Javljaju se Hrvati koji su gori od Srba tri puta...
Bitno je da je Franjo Tudjman u Oluji proterao 250.000 hiljada Srba,preko 5000 ubijenih civila,za sve postoje snimci,i sto je apsurd niko nije osudjen,e to je bilo najvece etnicko ciscenje u Evropi posle drugog svetskog rata,ali staces kadija te tuzi kadija ti sudi, to znaju i ptice na granij sta je Hag,sud za Srbe,ali i tome dodje jednomkraj,Srbi su sad jos jaci nego ikad.
suti snohacenko genocidni ne laprdaj, niste u stanju samaranje srba dokazati a govorite o zlocinima nad istim, mrs!
Celzi Samo se tjesi da ste jaki.. Sad su Bosnjaci i drugi patrioti u BiH naoruzani. Sad cete docekati vojnika sa metkom u cijevi a ne civile nad kojim bi se izivljavali. Moli boga da nepukne jer bi vas pomeli preko drine za mjesec.. Gnjevan je narod zbog toga sto se zrtvsma smijete u lice. Cuvajte se
Mrs kujo, cjepali bi vi nju opet samo da vam zapadne.
Covic proglasio dan zalosti
to kolindo u kur.. te ljubim
Jadranka Kosor je za tebe super dama i super zena. Ti se stidi sebe i zena Srebrenice.
Kolinda ne miluj me, tvoja ruka grebe..!?
covic i dodik ce vucicu na zalost otic sutra, jos je svjeze
😂😂😂😂😂😂😂
Stavljati u isti koš HR i Srbiju, sto mnogi čine, jednostavno ne ide. Desetine hiljada bošnjaka je našlo spas u HR, ranjenici se lijecili, vojska obucavala, a u Srbiji niko. Sva pomoć koja je došla, dosla je iskljucivo preko HR. Iz Srbije samo ispaljeni meci i granate. A takodjer i broj žrtava prouzročene od strane Srba je neusporedivo veći.
@Cicibann Zato će vam u budućnosti Hrvati dohakati.
Munira jesi'l to ti???...odmah sam te skonto'
Kuuuu*vooooo
a praljkovaca...