Komentari (517)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio ofsajd protiv Nigerije !
Sudija je kriv, treba ici u Novi Zeland!
@ShupakEfendija hajde nek proba. moglo bi more kao i prije bit bosansko
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hrvat sam iz BiH, ali ni ovo nije moja predsjednica, kao što nije ni sranjo tuđman predsjednik. Pravi se mutava kada je riječ o objavljenim stenogramima sranje tuđmana, koji N E P O B I T N O dokazuju agresiju i krivnju Hrvatske, baš kao i licemjernu dvostruku politiku prema mojoj domovini BiH.
@Bobas🤔🤔E Željko Komsic nismo te prepoznali 😂😂
@pravednik69 Ne znam tko je Komšić, nit me zanima, ali vrlo dobro znam čije zaostale ideje zastupaju ovi cromanjonci iz Mostara: http://www.youtube.com/watch?v=WcXUxnm40f8
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
a tebi ocigledno manjka prvi deo prezimena.
Glabaj Kitarević
"Hrvati su u Bosni i Hercegovini stoljećima živjeli, žive i živjet će i dalje!", ustvrdila je Grabar-Kitarović. Sve po jedno je tačno. Nije tačno, a i pokvareno je što dotična ne nastavi sa pričom o tome ko je glavni uzrok ove posljedice, priče o manjinama? Gospođo, krivi su prije svega HDZ - ovi i tamo i ovamo! U svojoj prevelikoj želji da razvale Bosnu, razvalili su koherentnost Bosanskih Hrvata, podijelili ih na prave i one druge( svoje), pa tako oni prvi odoše!
Puno "povijesnih cinjenica" navede ova precjednica ali ne jednu od najvaznijih a to je da je zvanicna Hr ucestovala u zlocinackom pohodu u Bosni!! ... Mamu li i tvoju!!
https://www.youtube.com/watch?v=CpzUf8M4T-c&t=4s
jednu stvar koju je vrlo tesko razumjeti,niko zrtve da spomene niko od njih kakvi su to zlikovci ovi sad ,ovi sad su gori nego oni u ratu,kako brane nesto sto je cistim dokazima dokazano,branili Bosnu pa kad,pomogli Bihacu to je tacno ali samo da se Banja Luka i Knin ne spoje jer da su se spojili danas bi imali croatiu umanjenu za 30%,primili izbjeglice pa prvo ih protjerali a onda od UN naplatili za svakog izbjeglicu 10 puta vise negosto su im ponudili za smjestaj. Kakva nacisticka gamad
Ne shvatam ovu izjavu. Pa nismo mi bošnjaci krivi što je se veliki dio hrvata u BiH isselilo, nego ekonomija, koju je Čovićev HDZ gotovo sravnao sa zemljom.
Sve se pitam da li ova milfača u krevetu stenje ili samo nako šuti ?
Na kakvim su drogama ujke ? Na nekoj blažoj praljkuši ? O čem ona trabunja ničim izazvana ?
Pa kad su to bili, kozo jedna , samo ih tvoj HDZ uporno ubjeđiva da su majonizirani
nekad lijepa a glupa. sad vise nije lijepa a .........
Znači nisi Čovićev nego ove Kitanovićke. Nemoj brisati argumente.
Administrator je Čovićev pulen.
TVOJA VOJSKA JE NAPADALA I VRŠILA AGRESIJU NA BOSNU I HERCEGOVINU PLAVUŠO A ČASNI KATOLICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU SE BORILI ZAJEDNO SA BOŠNJACIMA I ČASNIM SRBIMA
https://www.youtube.com/watch?v=CpzUf8M4T-c