Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično, kada svi vi dušmani dignete ruke od BiH i prestanete ovdje voditi specijalni rat,huškanje naroda i propagandu tek onda će narod ovdje normalno živjeti.
BOSNA NEVER, REPUBLIKA SRPSKA FOREVER! BURKA NEVER, JEANS FOREVER!
Ode Bosna na doboš!
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Ne brini ti Kolinda ništa za Bosnu. Biće Bosne sve dok je ijednog uha koje nije u HDZ, SDA, SBB i SNSD!
Kad bi Bogdo vi svi digli ruke od nas. Bas bi nam bilo dobro.
Neko dize ruke a neko dize noge americkim i nato oficirima!
Gospođo Kitrović nemojte se previše brinuti i bojati za BIH biće puno lakše i bolje za sve narode u BIH da vi iz Hrvacke Tiho bez buke dignete ruke i nemiješate su politike koja se vodi u BIH sa vašim miješanjem i zabrinutošću samo zbunjujete i onako zbunjene političare. Znaju oni i bez vas podkradati državu i narod zato hvala vam puno na zabrinutosti pomoćete nam najbolje ako stvarno vi dignete ruke i pokušajte i ostale nagovoriti na isto što prije to bolje.Baš vam hvala.
Uh kako je opasna ova zena nista ona nije bolja od Tudjmana i njegove politike nazalost! Oni samo gledaju kako ce noz u ledja sloziti!+',
Jbm li joj mrtvu majku ustasku vise
Drzi se svog prezimena.
Da svi se pravimo ludi, nismo nista culi, ni vidjeli. Kolinda, Dalic, Modric, Lovren, ... Postoje Thompsonovi snimci, gospodjo Kitarevic, nije ih tesko pronaci. Pa cak i neke stvari koje je pjevao na docecima nogometasa, prelaze granice dozvoljenog.
Kolinda hoće da nas sve zagrli i primi na grudi, dok još nisu uvenule.
a ti digni noge i pomozi
Imam osjecaj da BiH moze jos vise naprevodati, medutim problem je da Hrvatska i zapad joj stavljaju stapove u tockovima, Bakir Izetbegovic kao i njegov otac Alija nastavlja dovesti islamiste
Bakir je loš da se boriti za BiH narod.svi okolo napadaju a njega nema nigdje.strašno
Naravno on samo sultana Erdogana gleda
Dobro bi bilo da i vi banana drzave dignete smrdljive ruke od bosne
Cim se hrvati isele,a proces je u toku,stvari ce se rapidno promjeniti na bolje!
Pa ugledaj se i ti na te druge! Bit će bolje za sve.
A ona kao zabrinuta. Aje , digni i ti ruke , glupačo nacionalistička..