Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mala djeca znaju razlikovati chetinare od normalnih ljudi i po izgledu i po cudi. Sad ih fino identifikovati jednog po jednog.
KAKVO ĆEŠ ODIJELO TI DA NOSIŠ SINE ŠEST LJILJANA ZLATNE BOJE SIMBOL BOSNE MOJE Pozdrav od Bošnjaka iz majke Hercegovine, najljepši dio Bosne moje. Ovdje smo dresirali UZP-ovce to su domaće životinje. Od Stoca su mislili napraviti na silu fašističko leglo ustaštva, a dobili su čaršiju Stolac otvorenu za sve ljude dobre volje bez obzira na ime i vjeru. Mi se borimo za čast kralja Tvrtka Kotromanića i našeg herceg Stjepana Kosače!
Da li je dosta vise cascavanja!
Baš mi je pao kamen sa srca, kada nam je objasnio gosp. Govnarica iz pacifističkog SDS-a, ko su i šta su članovi srbske časti. Sreća, pa SDS ne namjerava da opet pravi paravojne formacije i da ih postrojava po Grbavici, Vracama i još nekim sarajevskim mahalama.
nema sa humanitarizmom, ali ima itekako veze sa terorizmom !
Kad kopile koje je pobegao u Novi Sad za vreme rata, ovde prosipa ko je ko i sta je sta. Otac mu u cetnicima bio, a on kopile se prodao za saku pirinca. Jos malo pa ce izbori i go*na ce da zavrse tamo gde pripadaju.
Ja bih ove Dudlaseve huligane prije nazvaoSRBSKA BRUKA I SRAMOTA.Tuga i jad da se jedan obicni lijevcanski ublehas bira na ovako visoku funkciju koji nista vise u zivotu naucio nije nego obicni podkozarski jatac koji bije svakog rogovima ispred sebe kako bi on progirao naprijed.Nije on problem toliki vec su veci problem oni koji mu jos uvijek vjeruju i glasaju za njega
gusla ti on guslai kap pade iza vrata a cuna ispiri ko dusica ... ehehehehe .... i niski specijalci su humanitarci ... po miletu
Ova srpska opozicija najveći branitelji BiH, da ne znam bolje pomislio bi da su to neki normalni ljudi...
govedarica nema pojma...srbska cast je humanitarna organizacija...osnovana kao nvo.....samo mi nije jasno..kako to da govedarici smeta srbska cast a ne smetaju mu zelene beretke???
Ja i pa sta mozete ...? Sta smijete ...? Cast ili kriminal ... Privatna garda ...! Dodo vas ne jeee...e ni 1% ☝️ sds nije imao cast nikadaaaa ☔️☔️☔️
BOLJE CE PASATI IME -- SRBSKA NECAST ---
Oni s humanizmom imaju tamam onoliko veze koliko imaju i s čašću . . . ! ! ! Znači, n i m a l o . . .
ŠTO SE PRIDAJE ZNAČAJ? ŠTA ZNAČI 50-AK LJUDI...IMA SRPSKA KORIDOR TANAK KOJI NE MOŽE BRANITI, TAKO DA JE OVO BEZNAČAJNO FORMACIJA...
govedarica nema pojma...srbska cast je humanitarna organizacija...osnovana kao nvo.....samo mi mije jasno..kako to da govedarici smeta srbska cast a ne smetaju mu zelene beretke???