Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kud ce se povuci u tri .......
Kada je 1994. godine napunio 18 godina i dobio poziv za mobilizaciju u VRS, pobjegao je u Srbiju. Kada je 1999. godine dobio poziv za mobilizaciju u vojsku Srbije, vratio se u RS. U kasnim dvadesetim služio je vojni rok VRS na dužnosti pisara - ćate, shodno procjenjenim borbenim sposobnostima. Hobi mu je guslanje o srpskom junaštvu na tematskim priredbama.
Nema ni potrebe, niti ste ugrozeni niti bilo sta drugo.
I ne trebate.Plate su kažu super !
sto bi se povalcili,ovim kokosarima ni u materi nije bolje bilo.tresu enormno visoke plate za nista.oni najvise vole BH
Da je meni nekako uć' - ne bih se nikad povlačio.
šteta
Niste vi srbi vi ste Bosnjaci pravoslavci
Ma neka vas ba gdje cete sta bi mi bez vas. Nego ovo malo sto nas je ostalo koliko toliko sposobnih i pametnih cemo se povuci iz ove monstruozne tvorevine BiH, a vi uzivajte jos malo izrabljujuci ovu bijedu pa ih u novi rat posaljite, nesto se previse bune kao da im pocinje isparavati ona stara: "samo nek ne puca", neka vide kako je kad zapuca, pa ce se valjda smiriti i sta ih prezivi samo povezite u nove torove da se dozovu pameti.
Bakir i Dodik na aparatima ..
Ma hajte bog vam selamet dao idite u p. Mat...! Više
Cavic je najvece ljigavac. On kao probosanski orjentiran, a cim neka frka podvije rep i Dodiku ide pod noge. Rijetko vidjen ljigavac. Govedarica je u svakom slucaju manje govedo
zdravom razumu je neshvatljivo zbog čega se digla i kuka i motika zbog jedne izjave koja ne može proizvesti nikakvu političku štetu Srbiji.
eeeee sratko ide na siroke rukave druze mnigo toga ce se razjasniti, zatamnjivali dokumente proglasili drzavnom tajnom slucaj pomaganja sratku da se krije a nisu umijesani u rat i nisu bili agresori eeeeer ode sve niz vodu za djikane
zdravom razumu je neshvatljivo zbog čega se digla i kuka i motika zbog jedne izjave koja ne može proizvesti nikakvu političku štetu Srbiji.
Kad rasprodaju bas sve,kad im vise ni prosjak ne bude htio dati marku jer im mmf nece vise dati,kad im dosadi s ovom igrom gurnut ce u novi rat.E sad mi imamo jos vremena do tad,potrosili jesmo 20-tak godina,ali imamo jos vremena.
Ja bih volio da bi vi malo vise postivali drzavne institucije pa da se zdravim razumom proba izgraditi normalno drustvo posto ocito nije moglo sa Dudukom.
...tako je , sami su se sa svojom konstantnom rušilačkom politikom doveli​ u situaciju da su na rubu ukidanja.
A šo ?