Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O cemu ste pricali i sto idete tako cesto tamo?
Vratite se svi u krmetnjak.
Bakire splacino ovo je direktno mijesanje srbijanaca u unutrasnju politiku BiH..
A šta će biti kada ACA sleti malo niže? Hoće li poslije Ace opet biti Aca? Vukota, koristite svoju glavu - bar vi mlađi. Odviknite se tutorstva bilo koga. Raskomotite se u svojoj kući, svaki svoj na svome.
sta ima predsjednik druge drzave uopste da razgovara na tu temu parlamentarnih odnosa u drugoj drzavi. ne daje ti dejton to pravo, vi ste jedan od garanta dejtonskog sporazuma a parlament druge drzave kao nekakav hram narodne demokratije nije vasa stvar.
@petarStrike pa nije li tako sa svim ovim malim drzavama, mislis da ti srbiju velike sile dogovorom ne mogu sad prekriziti ako to tako zele?eto ti primjer kosova, koprcajte se koliko hocete uzet ce sta su naumili.nisu li to uvijek ovdje radili, sama srbija ti je koliko puta zanocila u jednoj drzavi pa osvanula u drugoj.
uostalom te tvoje rijeci samo pokazuju licemjernost posebno srbijanske politike prema bih, dođu ovdje pa pricaju nekakve price o postivanju suvereniteta bih i glume prijatelje a rade iza kulisa sve upravo suprotno.kurvanjski nema sta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
on se moze mijesati u bih a tamo se ne smije kao pipnuti.puno je drzava garant dejtonskog sporazuma, da svaka kaze po rijec to je previse a ne da se na dnevnoj osnovi srbija trpa u bh politiku. srbi imaju mehanizme zastite, niko ne moze nista mimo njih izglasati i srbija nema sta da se mijesa osim da srbe neko vojno napadne.samo rovare i razvaljuju.
Bosanski Vlasi , racunajuci i ovu njihovu jadnu opoziciju, sve vise odaju utisak apsolutne i ponizne potcinjenosti vlastima u susjednoj Srbiji i Vucicu. Takvim nacinom gube svoj identitet i srljaju u propast. Na kraju ce ispasti kolateralna steta propalog projekta Velike Srbije, zajedno sa onima koji traktorima napustise svoje domove u Hrvatskoj. Ako neko unisti pc entitet onda ce to biti upravo Srbija.
gradimir tacno, sad vise i ne kriju kao ranije... sve u svemu zalosno umjesto da se okrenu sebi i srecu traze u dogovorima sa narodima u BiH
Zar niste mogli do sada uociti Kucicevu dvolicnu igru.Dudka trazi ili Duduk njega kad mu cipele uprase a tebe i ostale periodicno mozda vise da vas utisa nego da vam pofrsku da.I ona njegova proslo sedmicna halabuka oko obicno realnog Bakirovog intervjua isla je sa 100%porukom podizanja Dudukovog reitinga u genocidki
interesi Srba, zastita RS...ubise u glavu🖕🖕🖕
Zar on da vam da preporuku da napustite,i budite se što nama Erdogan pomaže.
GOVEDARica - Vucko mi reko, lezi dole dok ti ne javim suprotno!
čuj Vučić nije uslovljavo??? koji je Vučić q__rac? i to nije kršenje Dejtona? -- u najmanju ruku politička agresija
A čiji su ovo Srbi da bi ih Vučić uslovljavao? Bosanski ili srbijanski?
Kako su jadni trce po pamet u Beograd a ovi se razvijaju uzivaju dok ovdje ovce bjedno zive ... To ti je ono kao Dzasmine Dzasmine dira me Hakala , Hakala ostavi ga ebo ti mater svoojuuu 😀
niko od srba nema nikakvo mišljenje dok po njega ne ode kod picoustog. Isto djeca, da ne kažem debili