Predizborna kampanja
42

Govedarica: Naša pobjeda neće dovoditi do podjela

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Kandidat Saveza za pobjedu Vukota Govedarica rekao je na predizbornom mitingu u Gacku da pobjeda ovog saveza na predstojećim izborima neće stvoriti revanšizam prema bilo kome, već promjene koje će obnoviti Republiku Srpsku i više neće dovoditi do podjela.

Govedarica je istakao da pobjeda Saveza znači otvaranje perspektive prema svima i izvjesnu budućnost za Republiku Srpsku i njene građane.

"Vjerujem u iskrene promjene, koje će da promijene ružan način ponašanja političkih partija u Republici Srpskoj prema institucijama i narodu", poručio je Govedarica.

Kandidat Saveza za člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da energija na skupovima opozicije pokazuje da ljudi vjeruju u ono što im govore.

"A to je da je moguće da napravimo mnogo ljepšu Republiku Srpsku u kojoj će svi imati bolji standard", naglasio je Ivanić.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Nosilac izborne liste SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Mirko Šarović poručio je Gačanima da je njihovo mjesto bilo kuća osnivača SDS-a i Republike Srpske.

"Sada će Gacko imati i predsjednika. Hercegovina je to zaslužila", rekao je Šarović.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Hristina Janjić navela je da će se, ukoliko joj građani ukažu povjerenje, prioritetno boriti za ostanak mladih u Hercegovini i Srpskoj.

Kandidat PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Bojana Petković rekla da je njen osnovni cilj borba za perspektivniju Republiku Srpsku, u kojoj će da ostaju mladi ljudi.