Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boga mi ako je istina ono sto Mektic prica a vjerovatno jest da lopovi mjenjaju dres iz SNSD u SDS... isti qurac za obicni narod i RSa i BiH
Zato i prijete kralju Mekti..
Kad se sjetim kako je npr. Đokić afirmativno govorio o BiH a poslije pristao da bude dodikov vodonoša, ne znam da li i ovome ili bilo kome više da vjerujem.
Znaci jos godinu i po dana cekati a njih pustati da pustose sto stignu i pitam se dali ce vise sta i ostati za to vrijeme.To treba se pod hitno opasati argumentima i cvrstom petljom umjesto dinamita pa krenuti u akciju.Netreba ih pustati niz stepenice i u liftove vec samo otvarati prozore pa neka leprsaju do zemlje a pogotovu Dudko i Zeljko
Rusite je odmah ko li ziv ko li mrtav do 2018 ili vam idu godisnji pa da se ne zamarate ;-)
Nenarodni režim Duduk Milokrada svakako treba rušiti svim sredstvima i na sve načine ... Puna podrška, samo se nakon toga nemoj i ti odnarodit poput navedenog ...
Šta tebe briga šta se dešava u drugoj državi osim ako nisi stanovnik Republike Srpske a reklo bi se da si iz ejaleta?
@JFK101 Jesi se pronašao u komentaru kao seljačko biračko tijelo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDS postaje neobična partija - s jedne strane previše savremena i pragmatična za svoje, uglavnom politički nezrelo biračko tijelo, popularnije nazvano seljačko biračko tijelo. S druge strane ničim se ne ogradjuje od ideologije 'razdvajanja naroda' i metoda primjenjenih u tu svrhu, što seljačko biračko tijelo odobrava.
@Zilot Ja govorim o metodi, koju je pravilnim imenom nazvao Mladić u maju '92 u Banja Luci, kad je saznao da mu je u opisu radnog mjesta.
I Nermin Nikšić konta da je sruši nakon izbora ! :)) A dotad se prvo mora dooobro odmorit ! Ide u Crnugoru na takmičenje u izležavanju. Ono levati uzimaju prvu angradu da nerade ništa 48 sati a on ne radi ništa evo već 4 godinu, pa bi mogao jedino nastupit bez konkurencije !
čovjek koga njegovo sele ne podnosi i ne poštuje je nikakav čovjek...U Gacku niko ne može ovoga pajaca da gleda a on hoće da vodi jednu stranku...Sa ovakvim SDSom ,čika Milorad se ne treba sekirati za rezultate narednih izbora..
Ja od kad je rušite.. daj uozbiljite se ...ili se pravi organizujte pa završite posa..ova Cvijanovićka će vam sve pokrasti dok se vi organizujete..
drzi se ti gusli govedo, yebo ti turcin sve sto u porodici nosi suknju