Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevna doza vakcina i korone na klixu
Polovina je PROTIV vakcinacije.
Znaci vise od pola populacije je protiv
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko voli neka izvoli,ali nemojte poslije onu dobro poznatu,nismo znali,znali ste ali niste vjerovali.Razmisljaj svojom glavom,citaj,istrazuj,nemoj da ti glavni izvor informacija budu mediji koji su u sluzbi onih koji kreiraju razne projekte koji stete covjecanstvu.Wake up
@wakemeup Hajde, šta pričaš? Znači, ne treba vjerovati struci, nego mahalašima. Moraš uvijek znati šta čitaš i ko je autor. Sad je moderno sve što nije zvanično, a ko je autor i sa kojim referencama, to nikoga nije briga. Tako su i one budale povjerovale da je Trump pokraden na izborima, poginu ih nekoliko, a on se hinjski povuče.
cuj gotovo polovina 🤣🤣🤣🤣🤣ovi novinari Hajd sto su nepismeni, već su i glupi 🤣🤣🤣
To pola su migranti sve
Gotovo pola je ZA = Vise od pola je za NE... Sve zavisi sa koje strane gledas i na koju stranu guras infomaciju i interes....
Pa ako se svi trebamo vakcinisati na virus gripe koji je po meni daleko gori nego virus covid(ne pričam napamet trenutno smo u izolaciji ja i supruga ona imala blago povišenu temperaturu i gubitak njuha meni ništa ama baš) kažem ako je to ta opaka bolest gripa je jača 💯 %.
Ove vakcine su dobre ali samo za proizvodjaca. 😂😂
🐖💉😁
A da vi malo ne kakite sa ovim izjavama jer realno nema tokiko budala koji ce primiti nesto za virus koji ne postoji, tj postoji samo u potplacenim novinakim clancima i korumpiranim zdravstvenim ustanovma.
Lažne statistike, pa kupite toliko vakcina da vidimo koliko će te ih baciti u smeće
zar nije naslov trebao glasiti Gotovo druga polovina nije za vakcinaciju
Interesantno, dok ne počne vakcinacija popriličan broj je protiv, a kad počne, onda nastane otimačina za vakcine, a oni što su bili protiv koriste sve veze i vezice da se prvi vakcinišu.
Samo P.č.e su za vakcinaciju
Ovo je najprostiji IQ test, i lako je vidjeti da kako smo homogeno nadprosjecno inteligentni
ništa,dok ne dođe vakcina okrenimo se alternativnoj medicini..bijeli(kineski) luk,,čvarci bez svinjskog želatina varkina za ispiranje grla i rakija ljuta što ljuća...ko umre do jeseni za njeg nema zime...zivjeli!
Dnevna doza brbljanja o vakcinama