Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljep orkestar i bas ljepo sviraju
Šta je ovo remake filma "boj na Kosovu"?
Bio sam danas, bilo je prelijepo :)
Mašallah ljepote i muzike
Kakav delirijum na carsiji. Sulejman velicanstveni bi bio ponosan
http://www.acs.psu.edu/drussell/Asterix/02-RomanBrass.html kad smo vec kod najstarijih vojnih orkestara !
mehter-kozaci 1:1 na stadionu velike obarske
OVO NIJE NAJSTARIJI VOJNI ORKESTAR NA SVIJETU. JANIUS TIBELLIUS OSNOVAO JE PRVI VOJNI ORKEASTAR U STAROM RIMU SASTAVLJEN OD ROGOVA I TRUBA. MI SMO CUDO KOLIKO MOZEMO FALSIFIKOVAT STVARI U SVOM NEZNAJU.
Ša je ovo? Gay parada?
Ne moze bolja biti dobrodoslica Cionistima :D
OVO JE BOSNA!
Sramota je Zorica Brunclik, ovo je kultura...
a da je došao recimo neki prastari ruski VOJNI orkestar... e u tom slučaju to više ne bibila kultura, nego bi svi vikali OVO JE BOSNA... pa i jeste bosna i hercegovina, kako za turske vojne orkestre, tako i za sve druge!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smrdi na aparatima
Sta je reci tradicija
gledao sam ovaj orkestar u istambulu i mogu reći da su rijetko u stanju slušati zavijanje zurli duže od 3 minute
ma slušat ćemo mi to i tri sata, još se praviti da nam se sviđa i aplaudiratik... Bože, Bože koliko smo u stanju sami sebe da ponizimo i obrukamo, samo nekom nešto da dokažemo :S